Secretele unui chip stralucitor


Felul in care arati nu este dat doar de frumusetea ta naturala ci si de eforturile pe care le faci pentru a o intretine. Pentru a avea mereu o mina radioasa si o piele stralucitoare, urmeaza sfaturile noastre.

1.Ascunde punctele negre si petele
Poti folosi un anticearcan pentru a-ti ascunde imperfectiunile fetei, apoi aplica pudra de fata. Fondul de ten fluid va fi aplicat pe intrega fata si pe gat si decolteu. Daca ai acnee inflamate, le poti atenua roseata cu ajutorul unui creio n verde. Un truc ar fi acela de a atrage atentia de la zonele afectate, prin machiajul accentuat al ochilor sau al buzel or si aplicarea unui blush natural.

In cazul in care ai pete brune pe fata datorate razelor soarelui sau sarcinei, poti folosi un produs de depigmentare car e favorizeaza limitarea productiei de melatonina. Dupa ce utilizezi produsul timp de sase saptamani, vei observa o ameli orare semnificativa. Utilizeaza zilnic un fond de ten compact care acopera mai bine decat unul fluid.

2.Atenueaza roseata
Un vant rece si uscat, caldura artificiala si o masa picanta sunt dusmanii tenului tau. Alege un produs de ingrijire des tinat tenului sensibil pe care il vei aplica zilnic, inainte de a te machia si seara, dupa ce te demachiezi.

3.Revigoreaza-ti tenul dupa o noapte pierduta
Incepe prin a zambi in fata oglinzii. Nu este o gluma, ci o metoda care te ajuta sa iti ridici muschii fetei. Fa apoi un gomaj bland al fetei si maseaza-o cu miscari circulare. Pentru a stimula circulatia sangelui si a elimina toxinele care umbresc tenul, ciupeste-te usor cu varful degetelor de obraji.

Aplica apoi o crema puternic hidratanta si o baza de machiaj care are scopul de a-ti lumina tenul. Aplica fondul de ten doarp pe zonele afectate: frunte, barbie, nas, si estompeza-l usor cu degetul. La final aplica o pudra ton pe ton. Pune- ti obrajii in evidenta aplicand un blush pe pometi. Alege un ton de roz bej sau coral pentru a obtine un efect de prospe time.

4.Ilumineaza-ti privire
Incepe prin a aplica un contur de ochi care atenueaza roseata si inflamarea specifice acestei zone a fetei. Aplica contu rul dinspre interior spre exterior si apoi estompeaza-l cu ajutorul degetului, sau, mai igienic, cu un burete pentru apl icarea fondului de ten. Mizeaza pe farduri cu textura satinata. Daca esti bruneta sau satena, alege o nuanta de maro in combinatie cu reflexe deschise. Daca esti blonda, mergi pe un gri sau un bej care se potriveste cu suvitele tale de par cu noanta mai inchisa. Pentru a finaliza, aplica un mascara pentru gene lungi.

5.Reda stralucirea buzelor tale
Evita texturile mate si alege un ruj cu sidef sau un gloss. In ceea ce priveste culoarea, alege un roz frag sau un rosu coral daca esti blonda. In cazul in care esti bruneta sau ai tenul masliniu, mergi pe tonurile mai inchise de rosu.

 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 12 Feb 2008, 22:06
    pt alina

    daca esti roscata poti sa apelezi la un machiaj mai putin contrastant,in cazul in care ai o iesire de seara.Pt ca de obicei cand detii o culoare puternica,nu conteaza neaparat tonul,cum este rosul,este necesar sa alaturi o culoare mai calda(auriu,ocru tomnatic si nuante deschise de maro).Daca doresti un machiaj de zi,obisnuit,poti sa te joci doar cu putin auriu sa redai fetei luminozitate,obrajii ii pui in evidenta printr o pudra de obraji un pic mai inchisa de cat nuanta de la ochi.Buzele pot fi luminate cu un gloss transparent sau aramiu.Eu iti vorbesc mai mult despre tonuri minocrome,ceea ce ar avantaja o femeie roscata.Succes

    0
    0

  • anca pe 12 Feb 2008, 21:57
    pt gabriela

    daca esti satena si cu ochii caprui poti sa folosesti ceea ce ai zis,insa poti sa iti accentuezi ochii,in cazul in care doresti.Iar daca ai ochii verzi albastrii poti o folosi o nuanta mai inchisa pt a realiza un contrast subtil cu restul fetei.

    0
    0

  • laura pe 12 Feb 2008, 20:28
    ten

    d c toate punem intrebari sunt si eu curioasa cine ne raspunde la ele.

    0
    0

  • dragutza_anutza pe 12 Feb 2008, 17:53
    despre blonde

    vreau sa vb foarte mult despre blonde sunt blonda si as vrea sa scrietzi

    0
    0

  • gabriela pe 11 Feb 2008, 19:56
    machiaj

    dar daca sunt satena?pot aplica un simplu ruj de un roz deschis?sau un glos incolor?

    0
    0

  • alex pe 9 Feb 2008, 18:21
    PENTRU ATHENA...

    mda..dupa "stilul" tau imi dau seama ca esti la inceputul adolescentei (14?) si "problema" ta e ce multa lume si-ar dori: un ten fara imperfectiuni,imbujorat,ca al unui bebe mic venit de la saniush.Semn ca esti sanatoasa,frumoasa shi vie din p.d.v. emotional :)...Pentru ce te plangi?? SFAT: nu folosi creme shi fonduri de ten DECAT daca ai cu adevarat nevoie de ele(in cazul tau NU) pentru ca te vei trezi cu probleme mult mai grave,inainte de vreme...bucura-te de stralucirea tenului tau tanar,in curand va disparea pentru totdeauna!

    0
    0

  • mariana pe 8 Feb 2008, 22:52
    cearcane!

    Explicati-mi modalitatea de a scapa de cercane adanci, cenusii, indiferent de cat e ore dorm (si nu pierd nopti!) raman acolo!!!!!!!! Au ajuns sa semene cu o masca obosita, maronie e uneori si culoarea fetei. De ce si cum remediez? Multumesc.

    0
    0

  • raluk pe 8 Feb 2008, 22:46
    please help!!!(par)

    culoarea mea naturala este saten inchis.acum aprox 3 luni am folosit un nuantator pentru a-mi astupa varfurile decolorate de soare.insa din nefericire aku o luna mam hotarat sami fac suvite blonde.nu au iesit cum imi doream deoarece incepand cu 3 degete de la radacina parul este blond iar in josul lui unde a fost vopsit cu nuantator are aspect de ars pentru ca nu a putut sa patrunda bine vopseaua.asa ca mam trezit cu doua nuante nu tocmai aspectuase...ce nuanta as putea sa aleg care sa le astupe cat de cat si sa fie o culoare uniforma astfel incat nu se mai vada asa de urat?recomandati-mi si o marca de vopsea va rog...

    0
    0

  • athena pe 8 Feb 2008, 18:38
    ten

    salut:) dak tot veni vb de machiaj si nu numai.... eu am un ten normal, fara probleme gen acnee, doar k ma inrosesc super repede de la orice( caldura, frig dar si in momentele cand ma expun in public- sa zicem k vasele mele de sange din obraji sufera de vaso-constrictie, sa zicem doar) si acest lucru ma enerveaza la culme pt k arat k un bebe mic abia venit de la sanius;)); folosesc creme hidratante dar si un fond de ten destul de bun si chiar si asa tot ma inrozesc ;)) ( si va datsi seama cum as arata fara fond de ten:)) ) .... nuj ce sa mai fac:|. what should I do?:-/ :| thanks:) take care of u! kisses&hugs

    0
    0

  • ildi pe 8 Feb 2008, 18:05
    machiaj

    Nu trebuie sa te dai cu fond de ten ,numai daca eventual lucrezi in televiziune,ca sa ascunzi unele inperfectiuni.Cel mai bine sa ramai frumoasa ,naturala.Acesta este secretul unui ten frumos.

    0
    0

  • ana pe 8 Feb 2008, 13:30
    machiaj

    daca am tenul deschis, parul castaniu inchis si ochii caprui, pot sa imi dau cu tus negru pe pleoaple ?

    0
    0

  • maria pe 8 Feb 2008, 09:52
    ordinea de aplicare

    dupa anticearcan urmeaza aplicarea fondului de ten si ABIA APOI a pudrei. sa nu cumva sa inducem unele persoane in eroare!

    0
    0

  • carmen pe 8 Feb 2008, 09:25
    machiaj

    eu stiam ca fondul de ten se aplica pe toata fata.. cum numai pe anumite zone?? e o noua moda?

    0
    0

  • silvia pe 8 Feb 2008, 09:16
    petele maro de pe fata

    daca se poate, va rog sa-mi enumerati cateva produse pentru depigmentare. Acum este aproape bine, dar va iesi soarele si tenul meu va fi un dezastru, la prima raza de soare, tenul meu se va pata, si... gata s-a terminat cu linistea mea. Mentionez ca sunt blonda, ochii albastri su pielea alba.

    0
    0

  • elena pe 7 Feb 2008, 12:49
    punctele negre si petele

    Ati vorbit mai sus de produsele de depigmentare. Imi puteti spune cu exactitate care sunt acelea, cum se numesc si unde le pot gasi?

    0
    0

  • alina pe 7 Feb 2008, 09:59
    Machiaj

    Daca esti bruneta sau daca esti blonda...... de ce nu vorbiti si de roscate? Suntem si noi femei si avem mari probleme la la capitolul machiaj.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod