Retrospect - Colectia de coafuri de inspiratie anii 1920 ce readuce in prim plan farmecul acelei perioade

Colectia doreste sa surprinda firescul unei coafuri care imbina contemporanul cu valorile estetice de alta data, profilate astazi, intr-o perioada puternic marcata de nou.
Am fost inspirati de eleganta si caracterul inovativ al femeilor din acea perioada. Anii 20 au reprezentat desprinderea de conventii, de rochiile care ascundeau totul si de parul lung.Acea epoca reprezinta indrazneala, schimbarea, punctul zero al modei si al conceptului de frumutete moderna.

Alaturarea conceptului Studio Fashion Hair cu  aceste idei nu este intamplatoare ci se doreste o transpunere in hairstyling a dorintei de nou si de inovatie fara a uita de elementele valoroase care au constituit  prin traditie pilonii conceptului de infrumusetare: calitate, respect, promisiuni indeplinite.

Astfel, sarbatorirea a 5 ani de existenta Keune Studio Fashion Hair a fost reprezentata prin etalarea colectiei de hairstyling care sa traduca in tunsoare si culoare valorile dupa care acest spatiu se ghideaza iar perioada efervescenta a anilor 20 le-a  reprezentat  in totalitate.


Coafurile au fost adaptate conform tendintelor actuale, si au realizate de echipa salonului  Studio Fashion Hair.
Sedinta foto a fost realizata la Palatul Noblesse. Make-up: Sheherezada Kouchaki / Iuliana Stefan; Hair: Cristina Rosca, Claudiu Vasile, Mari Dinu, Georgiana Lemnaru, Cristian Chiurtu, Cristina Constantinescu; Foto: Radu Balan

KEUNE STUDIO FASHION HAIR -  Reprezinta salonul oficial al Keune Romania. Principalul nostru scop este sa oferim publicului larg  o gama completa de  servicii de hair& beauty realizate de catre persoane supercalificate in domeniu. Nimic nu este la intamplare,totul este atent studiat, fiecare nuanta de culoare sau taietura este armonizata cu personalitatea si dorinta clientului sau a clientei.  Adresa: Blvd.
Natiunile Unite nr 3, bl.109, Bucuresti; Tel: 021 335 04 46,  facebook: studio fashion hair; www.keune.ro/studiofashionhair
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod