Rasfata-ti corpul

Rasfata-ti corpul



Dintotdeauna, natura ne-a daruit o multime de elemente necesare ingrijirii si infrumusetarii corpului. Argila, algele si sarurile marine sunt cateva dintre componentele produselor cosmetice care au grija de pielea si tenul nostru.

Depilsoap

Crema de zi cu extract pur de alge albastre
Extractul de alge albastre de apa dulce are un efect de reintinerire a pielii. Aceasta crema de zi, cu o textura foarte usoara, este destinata persoanelor cu ten normal si mixt.

Crema pentru conturul ochilor
Datorita continutului bogat in extract de alge albastre de apa dulce, crema pentru conturul ochilor are un efect reparator antirid.
Folosita in mod regulat, dimineata si seara, crema previne aparitia ridurilor si le reduce vizibil pe cele existente.

Concentrat reparator de noapte cu extract pur de alge albastre
Concentratul reparator de noapte contine un activator celular cu intens efect de reinnoire celulara pe parcursul noptii. Recomandabil pentru toate tipurile de ten, concentratul ajuta la prevenirea ridurilor si sporeste fermitatea pielii.

Les Actifs Marins

Lapte hidratant pentru corp
Datorita continutului sau bogat in extract de alga bruna si ulei de migdale, laptele hidratant pentru corp hraneste pielea, conferindu-i suplete.
Textura usoara a produsului catifeleaza pielea fara a lasa senzatia de grasime.

Callibelle

Masca delicata purificatoare cu argila
Curata tenul in profunzime. Pe baza de argila si extract de plante, masca reface si protejeaza pielea deteriorata. Este recomandata pentru toate tipurile de piele.

Lactessens

Masca purifianta
Prin actiunea argilei albe si a bioproteinelor de lapte, aceasta masca-crema special creata pentru tenul mixt si gras curata si purifica pielea in profunzime. Folosita o data pe saptamana, absoarbe excesul de grasimi si lumineaza fata.

Lancaster

Skin pure
Stresul si poluarea afecteaza echilibrul natural al pielii, iar aceasta capata un luciu nedorit.
Formula speciala a gamei Skin Pure de la Lancaster, un amestec de minerale si extracte naturale, indeosebi alge marine, regleaza secretia de sebum. In acelasi timp, hidrateaza si da un aspect mat tenului. In aceasta gama se pot gasi urmatoarele produse: Face&Eye Cleansing Gel, Matifying&Purifying Bi-Phase Toner, Clarifying Mask, Moisturizing Fluid Oil-free si Matifying Compact Cream.

Yves Rocher

Masca Beaute Nature
Cu o textura sub forma de gel, aceasta masca are un bogat continut de extract de nalba si vitaminele A, B, C. Lasata sa actioneze timp de trei minute, masca lasa o piele supla, intinsa si luminoasa.

Oriflame

Marine Elements
Este o gama de produse imbogatite cu extracte marine, special creata pentru ingrijirea intregului corp.
Din aceasta gama fac parte produsele: Spray hidratant - hidrateaza si catifeleaza pielea; Deodorant - creeaza senzatia de prospetime pe intrega durata a zilei; Sapun abraziv - curata, exfoliaza si hidrateaza pielea; Gel pentru suplete - bogat in vitamine, tonifica pielea, combatand celulita si aspectul de "coaja de portocala" al pielii; Gel abraziv pentru dus - exfoliaza celulele moarte in timp ce hidrateaza corpul, lasand pielea moale si proaspata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod