Crezi că ești frumoasă? Ai dreptate!

Găsești mai jos 5 motive pentru care ești frumoasă, chiar dacă nu te simți așa în fiecare zi. Ești frumoasă pentru că frumusețea provine din interior. Cu cât te vei simți mai bine în

Găsești mai jos 5 motive pentru care ești frumoasă, chiar dacă nu te simți așa în fiecare zi.

Ești frumoasă pentru că frumusețea provine din interior. Cu cât te vei simți mai bine în pielea ta, cu atât și ceilalți o să se simtă mai bine  în compania ta.

Ești frumoasă pentru că ai grijă de sănătatea ta! Altfel, ai avea probleme cu cearcănele, cu tenul, ochii și dinții ar fi îngălbeniți, etc. Pentru că ai grijă ce pui pe față, te uiți la termenul de valabilitate și nu-ți cumperi orice prostie despre care ai auzit că ar face minuni.

Pentru că ești atentă la igienă și nu-ți lași toate prietenele să-ți folosească mascara, creionul khol, rujul sau eyelinerul.

Ești frumoasă pentru că, deși nu ai trăsăturile perfecte, ele sunt așezate într-o armonie perfectă, care te caracterizează și care te fac să fii TU! Indiferent dacă ai ochii prea mici sau prea mari, colțurile buzelor în sus sau în jos, toate aceste trăsături te reprezintă și le porți cu mândrie, chiar dacă încerci să le ajustezi, pe alocuri, cu un pic de machiaj :)

Ești frumoasă pentru că, având zilnic grijă de aspectul tău fizic, reușești într-un mod plăcut să scoți tot ce ai mai frumos în evidență și să ascunzi, fără să se prindă nimeni, micile imperfecțiuni apărute peste noapte (coșuri, herpes etc).

Ești frumoasă pentru că ți-ai dat deja seama care este cel mai frumos lucru de pe fața ta și nu eviți să-l scoți în evidență de fiecare dată când este nevoie.

Sper că acest articol să fii adus un stop de zâmbet pe fața ta și să fii realizat că, luată în întregime, ești extrem de frumoasă naturală, fără sa exagerezi cu machiajul și cu operațiile estetice :)

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod