Printesa Lia si Printul Paul folosesc parfum cu praf de diamante

S-a deschis in Romania casa de parfumuri Marab, care imbina intr-o formula magica Orientul cu Occidentul, reinventand arta parfumeriei.
La evenimentul de lansare, care a avut loc la Casa Vernescu, au luat parte personalitati precum Printul Paul si Printesa Lia, premiati si pentru eleganta si diplomatie. Astfel, altetele sale regale au primit parfumul Oros, recunoscut ca avand praf de diamante.

Dana Savuica, Luana Ibaka, Razvan Ciobanu, Giani Kirita si Sorin Brotnei au fost si ei prezenti la eveniment, fiind premiati cu parfumul folosit de cei mai bogati seici din Emiratele Arabe.

Parfumurile Casei Marab sunt inspirate din 1001 de nopti dar si din parfumeria de lux frantuzeasca, iar magazinul din Bucuresti se regaseste in Str.
George Enescu nr. 19 (colt cu Str. Mendeleev nr. 1).

MARAB PERFUMERY reprezinta o calatorie orientala in care descoperim povesti cu arome de oud, mosk, ambra , patchouli si condimente.

OROS PENTRU DOAMNE

Parfumul  poate fi descris ca: elegant, provocator, plin de pasiune și emoție.. Se deschide cu note spumante de bergamota, pere și crin dupa care dezvaluie o combinație senzuala de ylang-ylang, tuberoza și iasomie iar notele de baza combină moscul alb, patchouli si ambra.

OROS PT DOMNI

Prezentat intr-o sticla neagra si creat pentru un spirit cutezător, masculin și carismatic.
Acest parfum prin aromele pe care le dezvolta dă purtătorului său o stare de fascinatie  si bucurie si este in acest sens destinat celor avizi de energie, sport și aventură. Parfumul se deschide cu acorduri citrice asociat cu piper roz și continuă cu un amestec senzual de condimente și iasomie, notele de final linistindu-se intr-un amestec de guaicwood, patchouli si lemn de santal.

WWW.MARAB-PERFUMERY.RO
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod