NUTRITIVE DE LA JONZAC

- PORTIA ZILNICA DE HRĂNIRE SI HIDRATARE PENTRU TENUL TAU -

Ingrijeste-ti pielea cu cremele Nutritive de la Eau Thermale JONZAC - gama completa de produse BIO revolutionare pentru ingrijirea naturala a pielii. Creme naturale hranitoare si hidratante, ce restabilesc echilibrul pielii, hranind-o si revitalizand-o.

* Produsele Nutritive de la Eau Thermale JONZAC sunt disponibile in Farmaciile BELLADONNA, la preturi intre 32 si 81 de lei.

Be smart! Achizitioneaza-le cu 5% discount pe baza cardului de reduceri Belladonna, pe care il vei obtine pe loc, in farmacie.

O piele uscata ascunde intotdeauna un dezechilibru functional.

Care este cel mai sigur verdict?

Cele doua elemente esentiale ale sale, apa si lipidele, sunt intr-o cantitate si de-o calitate inferioare celor normale! Pe scurt, pielea ta e însetată sau infometata.

Hranitoare si hidratanta, gama Nutritive de la Eau Thermale JONZAC ajuta la restabilirea echilibrului hidric si lipidic al pielii.



CE CONTINE GAMA Nutritive de la Eau Thermale JONZAC:


Pentru fata:

Crema pentru fata Nutritive Effet protecteur “Seconde Peau” de la Jonzac, 50ml, 81 lei in Farmaciile BELLADONNA aduce o hidratare de lunga durata, calmeaza si hraneste pielea extrem de sensibila, uscata si foarte uscata.

Datorita texturii sale onctuase si generoase, dedicata pielii uscate si foarte uscate, iti invaluie pielea cu un film non-gras, care o protejeaza si o hraneste intens.

La aplicare, efectul sau catifelat va va conferi o stare de bine.

Iar pielea isi va regasi supletea, confortul si finetea.


Curatare si hranire in acelasi timp:

Gratie texturii sale fine si delicate si a formulei sale de spalare fara sapun, Gelul de curatare Nutritive de la Jonzac, 400 ml, 79 lei in Farmaciile BELLADONNA, curata in profunzime si protejeaza chiar si cea mai sensibila piele.

Textura sa fluida, formula extrem de pura si actiunea sa anti-uscarea pielii aduc confort zilnic si lasa pielea curata si fina.


Pentru maini:

Crema de maini Nutritive  Effect protecteur “Seconde Peau” de la Jozac – 50ml, 32 lei in Farmaciile BELLADONNA - calmeaza senzatia de disconfort, hraneste, repara si catifeleaza pielea foarte uscata si aspra a mainilor.

Gratie texturii sale ultrafine, lejera si hranitoare in acelasi timp, ingrijeste delicat chiar si cea mai uscata si mai aspra piele.
Fiecare aplicare iti va dezvalui onctuozitatea sa si finetea si iti va hrani şi hidrata pielea mainilor.

 
Pentru intregul corp:

Crema de corp Nutritive Effet Protecteur “Seconde Peau” de la Jonzac  – 200ml,  65 lei in Farmaciile BELLADONNA - diminueaza senzatia de disconfort şi piele uscată.

Şi hraneste in profunzime pielea uscata si foarte uscata, cu tendinta atopica.

De fiecare data cand o vei aplica, formula fresh si lejera a cremei iti va acoperi pielea cu un voal hranitor, hidratant si reparator.

Intretine un efect dermo– protecteur al barierei cutanate, intarind filmul hidro-lipidic si formand o a doua piele, protectoare, hrănitoare si hidratantă. Atingerea sa satinata, ca un voal confortabil si fin, va transforma orice aplicare intr-un moment de placere.


 
O formula naturala hranitoare si hidratanta, de ultima generatie, speciala ca si pielea ta!

Cremele Eau Thermale Jonzac sunt create 100% pe baza de apa termala JONZAC.

Unica, alcalina, bogat mineralizata in calciu si magneziu, pura, blanda pentru piele, apa termala de JONZAC actioneaza direct asupra celulelor, ca un trainer performant, stimulandu-le propriul metabolism de regenerare.

Zi de zi, celulele se regenereaza si calitatea si aspectul pielii se imbunatatesc vizibil.



Iar pielea ta este efectiv incantata pentru ca isi primeste portia zilnica de hidratare si de ingrijire hranitoare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod