Tuşul de pleoape, folosit intens la Oscar. Cum să-l aplici corect

Cele mai multe vedete care au participat în acest an la Gala Premiilor Oscar au ales un machiaj al ochilor în stilul anilor '50. Iar elementele esenţiale ale acestui tip de machiaj sunt genele voluminoase şi linia pleoapelor perfect definită.

Pentru a obţine acest machiaj, tuşul de pleoape este "arma" ideală. Te ajută să subliniezi linia genelor şi să obţii o privire sexy şi misterioasă.

Provocarea majoră constă în necesitatea de a trasa linii fără ezitare, perfect drepte şi mai ales, identice la ambii ochi. Dar odată ce dobândeşti decteritatea necesară, acest tip de machiaj te va aduce întotdeauna în centrul atenţiei. Iată ce trebuie să ştii despre tuşul de pleoape:

Cum îl alegi?


Deşi există sub diverse fome, cel mai cunoscut fiind tuşul lichid, cel mai uşor de folosit, mai ales pentru începătoare, este tuşul sub forma unui pen, asemănător unei carioci. Are vârful rigid şi te ajută să trasezi linii perfect drepte, de culoare intensă.

De asemenea, mai poţi încerca şi tuşul sub formă de gel, pentru aplicarea căruia ai nevoie de o pensulă oblică, subţire.

Cum îl aplici?


Foloseşte un creion dermatograf alb pentru a trasa o continuare a liniei pleoapei inferioare. În acest fel obţii acea prelungire în stilul machiajului "cat eyes" pe care să o urmezi când aplici tuşul.

Creionul dermatograf alb este mult mai uşor de şters decât tuşul şi te ajută să realizezi un tipar. Poţi folosi şi marginea unui şerveţel pentru ca linia să fie dreaptă.

Începe întotdeauna aplicarea din centrul pleoapei. În colţul interior al ochiului linia trebuie să fie foarte subţire, motiv pentru care nu este indicat să aplici pentru prima dat în acest colţ pentru că pensula poate fi prea încărcată.

Iată un tutorial care te-ar putea ajuta să aplici corect tuşul de gene:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod