Supermachiaje: 9 cele mai noi tendinţe lansate în 2012 la Londra


 6. Eyes vs Lips: Jocul puterii dintre ochi şi buze în acest sezon consolidează modernitatea îndrăzneaţă a ideii lui Pat de ”un singur element grafic" pentru faţă. La Nina Ricci, ochii sunt accentul cheie şi includ o linie neagră fină peste pleoapele superioare. Între timp, Louis Vuitton, merge pe mai multe rânduri de gene stratificate care reprezintă centrul feţei, în timp ce la Miu Miu accentul cade pe fardul roşu de pleoape, iar la Gucci şi Prada, „noul ochi negru” al lui Pat,  conturează uşor ochii.

Un show , cu o tendinţă puternică a buzelor faţă de ochi se regăseşte la Dior, unde feminitatea este celebrată printr-un look compus simplu, ochii structuraţi pe care Pat îi personalizează printr-un amestec, pentru a crea trei variante de buze roşii:  un roşu infuzat cu portocaliu, un roşu infuzat de un albastru şi un roşu -roz.


O preluare mult mai dramatică a buzelor a fost foarte mult evidenţiată la Yohji Yamamoto. Aici, Pat a mers pe influenţele victoriene ale secolului 19 cu buze de un violet izbitor, o nuanţă care a fost dezvoltată pe parcursul domniei reginei Victoria. Pat a adăugat "o culoare roz evidenţiând subtil centrul buzelor pentru a le face mai moderne ".

 7. Touches of Luxe: Pentru Givenchy, Pat a tăiat paiete de argint în jumătate şi le-a ataşat pe pleoapele superioare şi inferioare. "Tema spectacolului au fost surferii şi sirenele, astfel încât atunci când lumina a lovit paietele a rezultat un efect apos strălucitor ", spune Pat.

8. Modern Vintage: Întotdeauna va exista o fascinaţie pentru trecut, dar ideea de "frumuseţe retro" a devenit deja un clişeu.
"Ideea de "epocă modernă "este mult mai mai dorită ", spune Pat, care descrie modul în care în acest sezon a introdus referinţe istorice de frumuseţe pentru buze şi ochi, adăugându-le ceva nou.  Pat a folosit diverse surse de inspiraţie, de la anii 1920 ai filmului mut, la anii 1950 inspiraţi de chic-ul parizian până la glamour-ul anilor 70. Prin aceste elemente comune, Pat reuşeşte să creeze "epoca modernă", prin modernizarea indiciilor de frumuseţe din anii trecuţi.

9. Modern Eyes: O referinţă la Prada a fost o aluzie la anii 50 - Fifites, unde Pat a folosit dermatograful pentru sprâncene pentru o declaraţie ultra modernă.
Un look la fel de jucăuş întâlnim şi la Louis Vuitton, care ne întoarce în anii 60. Aici Pat încearcă o reinterpretare a epocii prin ceea ce ea descrie ca „centrul oraşului New York întâlneşte vechiul Paris", prin stratificarea genelor pentru a face un aspect mai "acum" decât "atunci".  
 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vivi pe 18 Mar 2012, 14:51
    pictures

    Super articol! Faceti rost si de niste poze ca sa ne inspire cu adevarat.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod