Sfaturi de machiaj pentru ten deschis și închis

Iubim culorile, iar acesta este și unul dintre motivele pentru care iubim și machiajul. Evidențiază-ți unghiile, buzele și ochii cu nuanțele care ți se potrivesc cel mai bine.
Iar cea mai simplă metodă este aceea de a ține cont tonul pielii tale. Descoperă câteva sfaturi de machiaj pentru nuanța tenului tău:

Machiaj a la Albă ca Zăpada: Sfaturi de machiaj pentru pielea de culoare deschisă


Femeile cu pielea de culoare deschisă evită adesea culorile intense. Cu toate acestea, alegerea culorilor trebuie făcută atent, în funcție de ceea ce ni se potrivește. Pastelurile delicate sau nuanțele metalice atrag subtil atenția și pun în evidență tipul nordic de ten, adică tenul deschis.

Tenul
O nuanță roz aplicată pe obraz creează un aer proaspăt, tineresc. Femeile cu pielea deschisă la culoare sunt sfătuite să folosească un blush în nuanță delicată de roz. Cu un iluminator îți poți contura delicat fața, oferindu-i un plus de strălucire.

Machiajul ochilor
Pentru ca ochii să fie cu adevărat puși în evidență trebuie să folosești o culoare metalică sau perlată. În general, persoanele cu ten deschis la culoare și păr blond ar trebui să tindă spre o paletă de farduri în culori reci cum ar fi gri, argintiu sau mov, iar persoanele cu ten închis și păr închis la culoare ar trebui să folosească culori pământii.


Când vine vorba de creionul de ochi, este recomandat să se folosească o nuanță maro sau antracit, negrul fiind prea intens pentru anumite tipuri deschise de ten. Sau ce spuneți de un dermatograf colorat? Liliachiu sau turcoaz este potrivit oricărui tip de ten.



Buzele
Până și buzele trebuie colorate în funcție de tipul de ten. Cele mai potrivite nuanțe pentru pielea deschisă la culoare și păr blond sunt nuanțele de roz, mov sau somon. Femeile cu părul închis la culoare și ten deschis pot folosi și nuanțe puțin mai închise cum ar fi nuanța prunei sau roșu-maroniu.

Lacul de unghii
Pe unghii putem folosi o gamă variată de nuanțe, de la culori delicat pastelate până la culori puternice. Trebuie evitate culorile foarte închise sau nuanțele de verde deoarece va face pielea foarte palidă.

Machiaj a la Pokahontas: Sfaturi de machiaj pentru tipurile de ten de culoare închisă


Ai tenul de culoare închisă? Atunci ai noroc pentru că te poți juca cu multe culori. Femeile cu ten închis pot folosi orice culoare pentru buze, ochi sau unghii. Cu cât mai intensă nuanța, cu atât mai bine. Totuși ar trebui să evite culorile mult prea luminoase sau foarte pastelate.

Ten
Persoanele cu ten închis la culoare ar trebui să folosească un blush cu particule aurii. De asemenea, se pot folosi nuanțe precum lemnul de trandafir pentru a contura cât mai bine fața, iar tonurile puternice de roz pentru prospețime.
Sfat: Un fond de ten în nuanță de bej cald cu pigmenți iluminatori reflectorizanți conferă pielii strălucire.

Machiajul ochilor
În timp ce tipurile de ten deschise la culoare au ca motto ″mai puțin este mai mult″, în cazul nuanțelor de ten închise la culoare acest motto nu se aplică. Cu cât mai intens, cu atât mai bine. Mascara, creion de ochi, dermatograf sau fard de ochi -  în machiajul ochilor se pot folosi palete de farduri în culori precum albastru gheață, verde smarald, roz sau violet. Îndrăznește să folosești orice culoare!


De asemenea, culorile pământii sau aur flatează tipurile de ten de culoare închisă.



Buzele
Buzele în toate nuanțele fructelor de pădure se potrivesc perfect. Chiar și un ruj maro se potrivește celor care au tenul închis la culoare. Mai puțin recomandate sunt nuanțele de ruj deschise sau foarte pastelate.

Lacul de unghii
În privința lacului de unghii, pentru persoanele cu pielea de nuanță închisă nu există limite. Te poți juca cu culorile cum dorești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod