Frumuseţea ta: 4 machiaje de primăvară care îţi oferă prospeţime şi senzualitate

Asortează-ţi starea de spirit oferită de zilele frumoase de primăvară cu un machiaj proaspăt şi delicat. Foloseşte nuanţe subtile de roz, accentuează-ţi privirea şi alege farduri aurii, care îţi pun ochii în valoare.

Iată ce stiluri să încerci:

Rujul în nuanţe pale de roz


Nuanţele delicate de roz pentru buzele tale sunt perfecte pentru zilele de primăvară. Rozul reuşeşte să şteargă câţiva ani buni de pe chipul tău, oferindu-ţi un look romantic şi delicat. Optează pentru nuanţe cu subtonuri oranj dacă ai pielea medie sau închisă la culoare şi pentru subtonuri albăstrui dacă pielea ta este deschisă.

Tuşul pentru pleoape


Conturează linia superioară a genelor cu un creion dermatograf, alungind spre colţurile exterioare. Aplică mascara şi păstrează restul machiajului cât mai discret. Vei obţine o privire intensă, pătrunzătoare şi un aer retro foarte sexy. Poţi folosi atât culori închise precum negru, brun, bleumarin, dar şi nuanţe perfecte pentru primăvară, precum turcoaz, albastru electric, mov sau chiar roz.

Fardul auriu


Din cauza oboselii, a alimentaţiei nesănătoase şi în general a unui stil de viaţă dezechilibrat, pielea ta îşi poate pierde strălucirea naturală, devenind mată, cu un aspect îmbătrânit. Ca să remediezi instant aceste probleme, machiajul în nuanţe aurii este soluţia imediată. Fardul de pleoape auriu se potriveşte perfect pentru zilele însorite de primăvară, oferindu-ţi strălucire discretă şi o privire caldă.

Bronzant cremă


Foloseşte în locul unui blush un bronzat sub formă de cremă, care va oferi căldură şi o strălucire sănătoasă pielii tale. Aplică foarte puţin numai pe pomeţi şi apoi uniformizează cu degetul sau un burete pentru machiaj. Alege un bronzat uşor sidefat pentru un efect de iluminare.
1 din 13

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod