Frumuseţe. 6 greşeli pe care le faci când aplici rujul. Foloseşte-l corect!



Începi aplicarea dintr-un loc greşit

Pentru mai multă precizie, începe aplicarea rujului din centrul buzelor, nu din lateral. Îţi oferă mai multă stabilitate, prevenind astfel depăşirea conturului buzelor către colţurile gurii, unde devin treptat mai subţiri.

Nu îndepărtezi excesul

Îţi rămâne tot timpul ruj pe ceaşca de cafea sau pe dinţi? De vină este excesul de ruj, care ar trebui îndepărtat imediat după aplicare. Foloseşte un şerveţel pe care să-l prinzi între buze şi să strângi uşor, astfel încât rujul în exces să fie absorbit.

Nu eşti atentă la subtonuri

Deşi alegerea rujului poate fi o chestiune complicată care ţine de preferinţe, dar şi de starea ta de moment, este necesar să ai în vedere o regulă esenţială: subtonul pielii tale este cel care dictează nuanţa de ruj ideală. Prin urmare, persoanele care au pielea deschisă la culoare ar trebui să aleagă nuanţe de ruj cu subtonuri albăstrui (aşa cum este rujul roşu clasic), iar cele care au pielea ceva mai închisă, cu subtonuri calde, ar trebui să aleagă nuanţe de ruj cu subtonuri oranj (de genul roşu cărămiziu).

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod