Frumuseţe. 5 reguli ca să foloseşti corect rujul închis la culoare



Nu defini intens

Ar trebui să foloseşti cu restricţie creionul pentru conturarea buzelor atunci când alegi un ruj în nuanţe închise. Evită să trasezi linii aspre de conturare, care îţi pot oferi un aspect strict, deloc natural. În schimb, conturează delicat, cu linii subtile, iar apoi aplică rujul. De asemenea, poţi folosi creionul de contur şi pe întreaga suprafaţă a buzelor înainte de a aplica rujul, pentru ca acesta să reziste mai mult.

Foloseşte o pensulă

Pentru că intensitatea culorii este elementul cheie în acest machiaj al buzelor, aplică rujul direct pe buze, din tub, pentru ca obţine suficient pigment dintr-un singur strat. Apoi foloseşte o pensulă specială pentru a uniformiza şi a ajunge în colţurile buzele şi cât mai aproape de liniile de contur.
Rezultatul va fi astfel unul spectaculos: culoare intensă şi precizie desăvârşită.

Accentuează genele şi aplică puţin blush

Pentru ca acest stil de machiaj să nu pară aspru, defineşte-ţi bine genele cu două straturi de mascara şi aplică foarte puţin blush cremă pe pomeţi. Vei obţine în acest fel un look proaspăt şi tineresc, pentru că aşa cum probabil ştii, nuanţele închise pot avea un efect de îmbătrânire asupra chipului tău, dacă nu le foloseşti corect.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod