Frumuseţe. 5 erori de machiaj care te fac să pari obosită. Evită-le!

Nu aplici blush

Dacă foloseşti fond de ten, pielea ta va avea o culoare complet uniformă, iar tu vei părea obosită, pentru că nuanţarea naturală a pomeţilor va fi acoperită. Foloseşte un blush într-o nuanţă cât mai naturală pentru a accentua delicat pomeţii. Vei părea instant plină de viaţă!

Foloseşti prea mult creion dermatograf

Folosirea exagerată a creionului dermatograf îţi poate face ochii să pară mai mici. De asemenea, dermatograful negru foarte închis scoate în evidenţă vasele capilare de sânge de pe globul ocular, făcându-ţi ochii să pară şi mai obosiţi dacă ai pierdut câteva ore de somn.
Pentru a-ţi împrospăta privirea, aplică pe interiorul pleoapelor inferioare un creion dermatograf într-o nunaţă nude deschisă.

Nu îţi împrospătezi machiajul de-a lungul zilei

Creionul întins, rujul şters sau fondul de ten estompat de-a lungul zilei pot fi responsabile pentru un chip aparent obosit. O scurtă pauză de împrospătare a machiajului care să încludă ştergerea urmelor de creion întins şi aplicarea unui corector în zonele cu probleme poate face diferenţa dintre un look fresh şi unul obosit.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod