Sfaturile expertului. De ce este bine să foloseşti vibratorul?

Ai folosit vreodată în viaţa ta un vibrator? Dacă ai făcut-o, acest text nu este scris pentru tine. Dacă nu ai făcut-o, citeşte-l cu atenţie şi cumpără-ţi mai repede o jucărie sexuală.
Medicul ginecolog Lauren Streicher a realizat un material pentru presa din străinătate în care explică de ce este bine ca femeile să folosească un vibrator, un dildo sau orice altă jucărie sexuală care poate transforma joaca în plăcere.

Ajungi mai uşor la orgasm

Lauren afirmă că, în zilele noastre, foarte multe femei se plâng că partenerul lor nu le ajută să ajungă la orgasm. Acestea cred că problema nu este la bărbaţii cu care fac sex, ci la ele. Ginecologul le recomandă femeilor care ajung foarte greu la orgasm sau chiar deloc să folosească vibratoarele, deoarece este imposibil ca un astfel de „gadget“ să nu le satisfacă.

Condimentează viaţa sexuală

În viaţa de cuplu ajungem de multe ori la o anumită rutină.
Mergi la birou, ajungi acasă, te uiţi la televizor, faci sex, adormi. Programul acesta se repetă aproape zilnic. Însă, dacă îţi vei lua cel puţin o jucărie sexuală, Lauren Streicher te asigură că viaţa ta sexuală se va schimba în bine.

Te scapă de stres

Vibratorul este bun şi atunci când nu ai un iubit, dar şi atunci când ai. Dacă nu vrei să ai o relaţie, îţi poţi cumpăra o jucărie sexuală care să te satisfacă ori de câte ori simţi nevoia. Şi dacă nu ai o relaţie, vibratorul este bun de folosit atunci când partenerul tău nu este acasă şi vrei să scapi de stres.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod