Cum te machiezi iarna

Odata cu schimbarea anotimpului, este momentul sa iti reinnoiesti produsele de ingrijire si pe cele de machiaj. Pentru a te inscrie in tendinte, dar in acelasi timp pentru a le adapta tenului si stilului tau, trebuie sa tii cont de tipul in care te incadrezi. Urmeaza sfaturile noastre si nu vei da gres.

A te machia in functie de culorile tale naturale, nu inseamna a nu tine cont de tendinte. Anumite culori la moda te pun mai mult in valoare, altele mai putin. Trebuie sa alegi din tendinte doar pe cele care te avantajeaza. Daca te pregatesti pentru o petrecere, poti merge cu incredere pe argintiu daca apartii tipului rece si pe auriu daca te incadrezi in cel cald. In rest, tine cont de faptul ca in aceasta iarna, moda machiajului este cea a anilor 80
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alainada pe 18 Nov 2008, 13:49
    monyq te rog sa ma contactezi!

    monyq te rog sa ma contactezi! am cateva idei si sugestii ptr tine...candva am avut si eu probleme astea si, acum sunt de domeniul trecutului ;))

    0
    0

  • monyq pe 23 Oct 2008, 20:38
    ce tip de ten am

    am intrebat pe multe fete care lucreaza in domeniu despre tipul meu de ten si ce crema sa folosesc dar nu mi se pare ca am primit raspunsul pe care il cautam.de la unele creme imi apar cosuri unele imi usuca tenul prea tare.acum folosesc o crema din plante hidratanta si antirid cu ceai verde si q10 de zi si de noapte dar nu prea sunt incantata de ea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod