Cum să-ți acoperi corect cearcănele cu ajutorul machiajului

Fie că te-ai uitat toată noaptea la serialul preferat sau că este vorba despre o problemă genetică, cearcănele nu sunt un accesoriu pe care să și-l dorească cineva. Iată cum poți să-ți ascunzi cearcănele cu ajutorul machiajului!

Modalitatea prin care poți să-ți acoperi cearcănele prin machiaj


1. Alege un anticearcăn de culoarea piersicii


Pentru a acoperi corect cearcănele, alege un anticearcăn în nuanțe de piersică, pentru că acesta va reuși să neutralizeze culoarea albăstruie a cearcănelor. Regula de bază pentru alegerea unui corector sau anticearcăn este următoarea: cu cât ai tenul mai deschis la culoare, alege un anticearcăn în tonuri mai deschise. Dacă ai tenul măsliniu, alege un anticearcăn cu tente portocalii sau roșii.

2. Folosește instrumentele perfecte pentru aplicarea produselor


Atunci când aplici anticearcănul, folosește o pensulă plată, deoarece vei obține același efect pe care îl obții atunci când aplici presiunea degetelor, minus mizeria suplimentară.

3. Tamponează, nu freca produsele de machiaj


Tamponează cu grijă anticearcănul, până când intră în piele, cu ajutorul vârfului degetelor, pentru a elimina orice exces de produs și pentru a da un aspect natural machiajului.

4. Aplică corector


Acum, după ce ai aplicat anticearcănul, poți apela și la ajutorul agentului tău de acoperire obișnuit, cel pe care îl folosești de obicei pentru a acoperi roșeața sau petele de pe față.

5. Încorporează din nou produsele în piele


Folosind aceeași pensulă, încearcă să introduci corectorul în piele foarte bine. Nu trebuie să te limitezi doar la zona cearcănelor, poți aplica puțin corector și mai jos, pentru a oferi luminozitate feței.

6. Tamponează din nou


Din nou, folosește degetele pentru a integra produsele de machiaj în piele și pentru a înlătura excesul de produs de care pielea ta nu are nevoie. Dacă ești îngrijorată cu privire la corectorul care rămâne în riduri, acesta este pasul cel mai important care te ajută să eviți machiajul în exces, care îți încarcă tenul.

7. Aplică pudră


Poți stabiliza corectorul și anticearcănul cu o pudră deschisă la culoare, cu ajutorul unei perii fine, pentru o eficiență maximă când vine vorba de acoperirea cearcănelor. Poți alege o pudră contactă, pe care să o ții mereu în geantă.
Dacă ai tenul mai măsliniu, alege o pudră în tonuri de piersică. Dacă îți faci griji cu privire la încărcarea inutilă a tenului, alege o pudră foarte fină.

Dacă vei urma acești pași, vei putea ascunde cearcănele cu succes, astfel încât nu te va întreba nimeni dacă ai dormit sau nu cu o noapte în urmă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod