Cum să obţii un look sexy pentru o întâlnire romantică

Poate l-ai cunoscut de Crăciun sau poate de Revelion, în club sau poate ieşiţi de ceva timp împreună şi îţi doreşti să fii frumoasă! Nici nu ma mir, începuturile de relaţie sunt atât de

Poate l-ai cunoscut de Crăciun sau poate de Revelion, în club sau poate ieşiţi de ceva timp împreună şi îţi doreşti să fii frumoasă! Nici nu ma mir, începuturile de relaţie sunt atât de frumoase, fluturii în stomac...., ultimele 15 minute din timpul rămas până când vine, care trec atât de greu! Ţi-ai aranjat încă o dată rochia pe şolduri, buclele îţi încadrează perfect chipul iar pantofii completează ţinuta! WOW! Încă nu te-ai machiat? Nu îţi face griji, dacă urmezi reţeta de mai jos vei fi la timp gata şi vei radia de frumuseţe! Look-ul final trebuie să fie acesta!

c

Ingrediente: fond de ten cât să îţi acoperi imperfecţiunile, corector – doar în cazul în care ai cearcane şi pentru zonele cu imperfecţiuni, pudră translucidă pe toată suprafaţa, ne dorim un ten perfect matifiat, nu? Un creion dermatoraf negru, un fard de pleope negru-mat, un fard alb, un glitter albastru, blush în nuanţe bronzante, mascara şi un ruj nude de această dată.

Ustensile: pensulă de fond de ten, pensulă de blush, pensulă de pudră, pensulă aplicator, pensulă de blending şi cam atât.

Începem cu pregătirea tenului pe care îl demachiem, tonifiem şi hidratăm.

c

Pe tenul curat vom aplica fond de ten, corector şi pudra, care va matifia perfect tenul.

c

c

 

Pe pleoapă, în colţul intern, aplicăm un fard alb irizant

c

 

Urmând linia pleoapei mobile, vom trasa conturul unei linii groase de eyeliner, apoi umplem cu creion zona din interior.

c

c

 

Cu o pensulă aplicator distribuim uniform creionul aplicat şi prin tapotare aplicăm fard negru doar pe linia trasată, fără a depăşi conturul trasat, cu aceeaşi pensulă conturăm şi pleoapa inferioară.

c

c

 

 

Aplicăm mascara iar pentru buze vom opta pentru un gloss transparent.

c

Îţi place? Sigur te gândeşti că am mai menţionat câteva ingrediente pe care nu le-am folosit.

Aşa este, ai dreptate! Poţi alege look-ul acesta sau îl putem completa  cu un fard de pleoape în nuanţe de albastru irizant, care va fi aplicat doar pe pleoapa mobilă.

c

c

În obraji, aplicăm descendent, urmând linia osului zigomatic, un fard în nuanţe bronzante.

c

Pe buze aplicăm un ruj nude

c

şi… Voila … Machiajul tău este GATA.

c

Acest machiaj este foarte uşor de realizat, însă îţi trebuie precizie şi exerciţiu. Dacă eşti la început de drum, fără experienţa unui curs de make-up, poate fi dificil dar nu imposibil.

Draga mea, sper ca acest machiaj să te inspire!

The art of illusion,

The World of make-up!

Multumim Cristian Dobre pentru frumoasele fotografii si Adrianei, modelul nostru!

Alina

 

 

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod