Chip de Sarbatoare

Chiar daca make-up-ul nu face parte din activitatea ta zilnica, de Sarbatori vei avea nenumarate ocazii sa te transformi intr-o regina. Fie ca mergi la petreceri organizate de prieteni, colegi sau iei cina la restaurant, trebuie sa stralucesti in orice moment. Stii foarte bine ca tinuta si coafura ta trebuie puse in evidenta de un make-up pe masura. Iti dezvaluim care sunt cele mai noi produse cu ajutorul carora machiajul tau va fi exact asa cum ti-ai dorit.

Pentru ca lucrurile sa mearga bine, trebuie sa incepi bine. Infaillible de la L'Oreal este exact fondul de ten de care ai nevoie. Rezista 16 ore, acopera bine tenul fara a-l incarca si ii ofera o luminozitate naturala. Noul fond de ten inspirat de efectele luminii intalnite in fotografie confera tenului cu 63% mai multa luminozitate. Aceasta datorita unui nou tip de pigment care, odata intrat in contact cu suprafata tenului, inunda pielea cu reflexia luminii inconjuratoare. Infaillible are un pret recomandat de 47,83 lei.

Maybelline New York iti propune fondul de ten Superstay Silky Foundation care iti garanteaza o acoperire perfecta. Este disponibil in cinci nuante: ivory, cameo, nude, sand si fawn. Este usor de alicat, perfect chiar si pentru tenul sensibil si nu se ia pe haine. Il gasesti la un pret recomandat de 39,99 lei.

Pentru ca si buzele tale au nevoie de un gloss rezistent, L'Oreal iti propune Glam Shine 6H, glossul care dureaza de 2 ori mai mult decat unul clasic. Glam Shine 6H rezista si straluceste timp de 6 ore si este disponibil in 12 nuante, pentru ca tu sa o poti alege pe cea care ti se potriveste. Il poti avea si tu in schimbul sumei de 39.99 lei.

Vrei sa ai mereu cu tine fardul si rujul preferat? Alege unul dintre seturile Star Secrets Palette. Ele contin: fard de pleoape, blush si ruj de buze. L'Oreal iti ofera 4 palete complete de machiaj: Doutzen Kroes Star Secrets Kit, Eva Longoria Star Secrets Kit, Laetitia Casta Star Secrets Kit si Penelope Cruz Star Secrets Kit. Le gasesti la un pret recomandat de 49,99 lei fiecare.

Opera ta de arta nu poate fi desavarsita decat cu ajutorul unui mascara pe masura. Opteaza pentru Mascara Volume Artist care combina un nou sistem de aplicare cu o formula inovatoare pe baza de spuma modelatoare. Creeaza-ti genele pe care ti le-ai dorit dintotdeauna! Le poti da volum, le poti modela, alungi sau curba. Formula modelatoare Modelling Mousse cu microfibre si proprietati de alungire mareste volumul genelor si le da forma. Toate acestea te costa doar 30 lei.

Sephora vine in intampinarea ta, lansand in editie limitata gama Christmas Fever care include: Machiavelic
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • constantin andreea pe 22 Apr 2009, 23:25
    produse

    foarte bune sunt produsele de la voi,dar scumpe

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod