Ce machiaj alegi pentru nunta?

Delicata, romantica, feminina si extrem de frumoasa. Cam acestea sunt cuvintele care pot caracteriza cat mai bine o mireasa, si tot acestea sunt cuvintele care ii pot descrie machiajul.
Delicata, romantica, feminina si extrem de frumoasa. Cam acestea sunt cuvintele care pot caracteriza cat mai bine o mireasa, si tot acestea sunt cuvintele care ii pot descrie machiajul.

Dupa alegerea rochiei si a coafurii, alegerea machiajului reprezinta o decizie extrem de importanta pentru look-ul tau intr-una dintre cele mai frumoase zile din viata ta.

"Daca preferi sa te fardezi singura, iata cateva sfaturi pentru un makeup reusit. In primul rand asigura-te ca ai toate produsele necesare. Poti sa incerci mai multe tipuri de machiaj si sa il alegi pe cel care ti se potriveste. Incearca sa exersezi acest machiaj, astfel incat in ziua nuntii sa iti fie mai usor sa il realizezi. Daca nu te descurci, cere ajutorul unei prietene mai experimentate", ne sfatuieste make-up artistul Ramona Chirita.

Comunicarea este cheia reusitei daca ai ales ca un profesionist sa iti realizeze machiajul pentru ziua nuntii.

"Daca alegi sa apelezi la un profesionist, este foarte important sa faci o proba inainte sau sa ai o discutie in care sa explici ce iti place si ce nu. Make-up artistul iti poate propune mai multe tipuri de machiaj potrivite fizionomiei tale. Impreuna veti alege machiajul potrivit", aflam de la Ramona Chirita.

Iata cateva idei pentru machiajul din ziua nuntii:



Roz romantic


Pentru un look romantic, nimic nu se compara cu o mireasa imbujorata... "Buzele si obrajii in nuante delicate de roz sunt subtile, au un aer tineresc si proaspat", declara pentru instyleweddings.com make-up artistul Susan McCarthy.

Pentru a obtine look-ul adecvat pentru o mireasa, si nu unul gen papusa Barbie, alege nuante cat mai naturale, usor sidefate.

"Fardurile roz mat pot parea mult prea sintetice. Vrei ca buzele sa arate natural, dar sa aiba acel ceva in plus", adauga Susan.


Ten stralucitor


Unele femei au un ten stralucitor si foarte sanatos chiar si fara sa machiaj. Sunt putinele norocoase care au fost binecuvantate de mama natura.

Dar daca tenului tau ii lipseste acel strop de stralucire naturala, il poti obtine pentru ziua nuntii cu ajutorul machiajului.

Uniformizeaza culoarea tenului cu fond de ten si corector, apoi aplica foarte putin iluminator lichid pentru ten pe pometi si pe arcade, imediat sub sprancene, locuri in care lumina se reflecta in mod natural.

Aplica foarte putin blush sub forma de crema pe pometi. Cu un burete pentru machiaj, maseaza delicat cu miscari circulare, dinspre pometi catre exterior, spre tample.



Buze precum ciresele


Buzele rosii atrag atentia. Iar daca esti o mireasa indrazneata, acest aspect nu te sperie. Daca vrei sa iti pui in valoare personalitatea vulcanica si in ziua nuntii, buzele de un rosu precum ciresele sunt optiunea ideala.

"Rujul rosu este deja clasic. Este perfect pentru miresele care vor un aer vintage", declara pentru instyleweddings.com make-up artistul Ashunta Sheriff.

Tenul tau trebuie sa fie perfect, iar ochii machiati cat mai natural pentru ca buzele tale rosii sa fie singurele care sa capteze atentia.

Nu purta un ruj rosu daca nu te reprezinta! "Machiajul pentru nunta trebuie sa fie diferit de cel de zi cu zi, sa fie mai accentuat, dar nu sa te transforme intr-o alta persoana. Machiajul ne caracterizeaza personalitatea. Un makeup foarte diferit de ceea ce esti obisnuita sa porti nu te-ar face sa te simti bine", declara make-up artistul Ramona Chirita.


Ochi misteriosi


Daca folosesti cu regularitate mascara, cunosti foarte bine schimbarea dramatica pe care o ofera privirii tale si cat de bine iti pune in valoare ochii.

Pentru o zi speciala, asa cum este ziua nuntii, genele tale trebuie sa fie perfecte: lungi, dese, arcuite, perfect definite, ceea ce nu poti obtine prea usor cu mascara. O alta optiune sunt genele false.

"Indiferent daca alegi un machiaj natural sau un smokey eyes dramatic, iti recomand sa folosesti gene false. Acestea completeaza machiajul si iti ofera o privire mai intensa. In functie de preferinte, poti sa alegi gene in banda sau fir cu fir. Ambele sunt la moda si se gasesc in diferite marimi", declara Ramona Chirita.

Sursa foto: instyleweddings.com

Un articol de Georgiana Dorobantu
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Kristina82 pe 25 Mai 2011, 17:23
    machiajul meu de nunta!

    Pe mine in ziua nuntii m-a machiat Madalina Pascu! Superb! Nu m-am asteptat la asa o schimbare. M-a pensat, mi-a facut un gommage si de abia dupa aceste mici ritualuri a ineput machiajul. Mi-a ascuns toate defectele ( nasul meu este cam mare ::)::))shi mi-a pus in evidenta ochii shi buzele Este exceptionala! O gasiti la Club Essenza!

    1
    0

  • marina pe 30 Mai 2010, 22:54
    groaznic machiaj facut de ramona chirita

    am fost machiata de ramona si imi venea sa plang,a folosit un roz oribil la ochi de parca eram moarta de 5 zile,fetelor aveti grijab la cine va duceti pt machiaj,pt ca eu am aratat f.f.f. urat in ziua nuntii mele datorita acestei ramona,care nu se pricepe deloc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • avram nicoleta pe 25 Mai 2010, 13:13
    macheajul de nunta

    mie numi plac cele din imagine ,as dori sa vad ceva mai frumos un macheaj sa fie sclipitor

    0
    0

  • ayooh pe 12 Apr 2010, 07:03
    Hima

    Website: http://www.youtube.com/ayooh4u2 Or http://hima4u.hi5.com

    0
    0

  • chiriches pe 8 Mar 2010, 20:30
    macheajul de nunta

    superrrrrrrrrrrrr

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod