Ce contine portfardul tau atunci cand pleci in calatorie?

Orice femeie este de acord cu acest lucru: nu e deloc simplu sa-ti faci bagajele pentru a pleca in calatorie. Chiar daca perioada propice concediilor a trecut, motivele de a calatori nu-ti vor lipsi, cu siguranta: fie ca evadezi cateva zile departe de tumultul orasului, fie ca pleci intr-un voiaj in interes profesional.

De cele mai multe ori, nu avem timp sa purtam toate hainele pe care le-am luat, insa aceasta nu inseamna ca data viitoare nu vom proceda la fel. Cam asa se prezinta lucrurile si in ceea ce priveste produsele cosmetice pe care le impachetam...
Cu toate acestea insa, putem proceda in asa fel incat sa nu suprasolicitam valiza, luandu-ne doar produsele strict necesare si care ne pot scoate din orice impas.

  • Un fard de obraz cu textura cremoasa, de culoare roz sau in nuanta piersicii, poate indeplini cu succes rolul rujului. Iar alternativa este perfect valabila.


  • Demachiant, dischete de bumbac, lotiune tonica... ocupa cam mult spatiu si pot fi inlocuite cu servetele umede. Acestea inlatura si machiajul rezistent la transfer, pot fi folosite inclusiv pentru ochi, iar unele sunt imbogatite cu vitamina E, ceea ce va conferi mai multa elasticitate si fermitate pielii tale.


  • Crema hidratanta imbogatita cu filtru de protectie UV te va "scuti" de la a impacheta doua produse cosmetice.


  • Pudra compacta nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din poseta, si nici oglinda care mareste.


  • Nu uita sa bei apa din belsug. Mentinerea nivelului optim de hidratare reprezinta unul din secretele pe cat de simple, pe atat de pretioase, ale frumusetii tale.


  • Inainte de a pleca, nu iti face o manichiura prea elaborata si pretentioasa, mai ales daca vei lipsi mai multe zile. Ideala ar fi manichiura frantuzeasca, mult mai usor de intretinut, sau un simplu lac de unghii incolor.


  • In ceea ce priveste machiajul ochilor, este de preferat sa adopti un stil minimalist. Pe durata calatoriei, oboseala va altera calitatea machiajului. Cel mai bine este ca, in afara de nelipsita baza de machiaj, sa folosesti un mascara rezistent si un gloss. De asemenea, nu uita sa ai in poseta picaturi, pentru eventualitatea in care ti se usuca ochii din cauza aerului conditionat din mijloacele de transport.


  • Pentru a-ti mentine coafura, foloseste un balsam de tip leave-in, care nu necesita clatire si care mentine volumul coafurii, prevenind uscarea parului.


  • Este important sa ai in poseta un gel pentru zona atat de sensibila si delicata a ochilor - de preferat, un gel incolor, cu textura usoara, care este rapid absorbit si nu lasa pielea lucioasa.




  •  

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod