Aşa da, aşa nu! Ce look-uri ne plac sau nu ne plac de la Oscar?

Aşa nu!


În topul celor cu aşa nu, o urcăm pe Nicole Kidman. În urmă cu ceva timp văzusem pe internet o poză cu ea, plină de pudră. Credeam că e trucată, însă nu… Acum confirmă că foloseşte o pudră mult prea albă pentru tenul ei. În plus, nu mai are 20 de ani, nici pielea nu mai este atât de fermă. Se confruntă cu un ten matur ar trebui să renunţe la o bază heavy, care nu face decât să îi accentuieze ridurile. Rujul roşu, nu îl purtăm pe buze dacă avem bijuterii cu roz la urechi.

Nu se pupă coloristic.
 
Kristen Dunst
, dacă îmi amintesc bine, a avut un look foarte apreciat anul trecut. Anul acesta a schimbat tabăra. Începem cu tenul care pare baked, dar la propriu. Rujul nu e nici roşu, nici cărămiziu. Machiajul ochilor îi accentuează cearcănele, iar părul nu e ce trebuie. De această dată, nu a reuşit mare lucru.

Îmi plac sprâncenele, groase, naturale dar nu cele ale Blancai Blanco, sunt forţat îngroşate. Ochii sunt tulburi din cauza machiajului, iar rujul prea şters pentru nuanţa rochiei.
Pare foarte obosită. Oare nu o fi dormit cu o seară înainte? La ce rochie a avut cred şi eu că avea de ce să se îngrijoreze.

Ginnifer Goodwin
are forma feţei ovală. Prima greşeală a fost să îşi ia o rochie care îi acoperă gâtul. Sprâncenele sunt uşor rotunjite şi iarăşi o avantajează, buzele prea puţin vizibile, iar ochii prea accentuaţi. Nu i-a ieşit de această dată, poate are mai mult noroc dată viitoare.

Concluzia este că avem vedete din look-ul cărora ne putem inspira şi vedete care din păcate ne-au dezamagit.
Să aşteptăm până anul viitor…
Kiss, kiss,
Alina,
The art of illusion,
The world of make-up
www.abacademy.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod