Află cum poţi să îţi faci buze ombre  

Cele mai multe tipuri de machiaj aleg să accentueze ochii, mai ales că pentru ei sunt nenumărate tipuri de machiaje, buzele trec în plan secund, fiind machiate într-o singură nuanţă. Însă

Cele mai multe tipuri de machiaj aleg să accentueze ochii, mai ales că pentru ei sunt nenumărate tipuri de machiaje, buzele trec în plan secund, fiind machiate într-o singură nuanţă.

Însă poţi opta şi pentru un machiaj în care buzele să fie în centrul atenţiei. De la rujul roşu, la un machiaj care dă un efect de mărire al buzelor folosind doar un creion contur şi un ruj mat sau ombre lips, oricare dintre ele îţi va evidenţia buzele. Astăzi am ales să îţi arăt cum se face machiajul ombre al buzelor.

b

Am optat pentru acest tutorial şi pentru că tot mai multe vedete adoptă acest machiaj şi este uşor de realizat.

Trebuie să ştii că acesta te va ajuta pe de o parte să îţi evidenţiezi buzele, pe de altă parte să dai un efect de mărire. În ce constă machiajul ombre? Trecerea graduată dintr-o nuanţă în alta, de obicei, de la nuanţă închisă la cea deschisă. Paleta de culori poate varia de la persoană la persoană.

  1. Pentru că modelul nostru are un ten măsliniu am optat pentru un contur de buze în nuanţe vişinii, acesta va fi aplicat mai gros în colţul buzelor iar spre centru mai subţire
  2. b
  3. Aplicăm un ruj în aceeaşi nuanţă peste contur şi îl tragem spre interior.
    Atenţie însă cantitatea de ruj nu trebuie să fie prea mare
  4. b
  5. Pe centrul buzelor aplicăm un ruj roşu corai, trebuie să fii atentă la trecerea dintre culori, de aceea îţi recomand să foloseşti o pensulă, te va ajuta să realizezi o trecere graduata între nuanţe
  6. b
  7. Dacă îţi doreşti o trecere şi mai graduată, pe mijlocul buzelor, spre interior poţi aplica un corector sau un ruj şi mai deschis, în cazul nostru un orange.
  8. b

Ei, cum ţi se pare? Este greu de realizat? Poţi purta acest machiaj cu o linie de eyeliner sau cu un machiaj discret al ochilor.

Despre acest machiaj dar şi alte variante le vorbesc şi studentelor mele de la şcoala de machiaj unde predau cursuri de make-up.

b

 

Pentru aceste tutoriale mobilizăm o întreagă echipă, căreia îi mulţumim. Cristian Dobre, fotograf, care lucrează pe proiecte atât de fashion cât şi la evenimente private (nunţi, botezuri, aniversări majorate) şi lui Elodie, frumosul nostru model.

b

 

See you next time!

Alina,

The art of illusion,

The world of make-up

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod