Aceste femei regretă că au plătit un makeup artist: 20 de machiaje oribile

Ți s-a întâmplat să încerci un machiaj nou și să fii dezamăgită de rezultat?
Dacă răspunsul este afirmativ, atunci știi deja care sunt posibilele cauze - fie nu ți se potrivea, fie nu te pricepi prea bine să te machiezi sau produsele pe care le-ai folosit nu au fost cele potrivite.

Tocmai de aceea există makeup artiști. Sunt acei specialiști care fac adevărate vrăji și ne transformă rapid în prințese cu ajutorul fardurilor.

Acesta este și motivul pentru care cele mai multe femei apelează la un makeup artist pentru momente importante din viață, așa cum sunt nunțile, petrecerile importante sau ședințele foto.
Dar realitatea ne demonstrează că nu toți „specialiștii” sunt cu adevărat specialiști...

Citește și: Imaginile cu care Jennifer Lopez și-a șocat fanii. Motivul pentru care vedeta a renunțat la machiaj


Imaginile postate pe rețelele de socializare de femeile care au fost dezamăgite grav de rezultatele obținute ne arată că nu oricine are o trusă de machiaj este și makeup artist. În afara faptului că se sperie de ce văd în oglindă, aceste femei au fost și nevoite să plătească pentru machiajele de coșmar.

Descoperă în galerie 20 de imagini cu femei care regretă că au plătit să fie machiate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod