Machiaj de vara

7 idei de machiaj pe care să le încerci în această vară

Machiaj ochi de pisica

Ochi de pisică

Foto: stylecaster.com
Stilul cat eyes, inspirat de machiajul anilor '50, este un alt trend important pentru această vară. Încearcă-l folosind un tuș sau creion dermatograf negru sau maro închis, dar obții un look foarte interesant de zi dacă alegi nuanțe deschise și vesele de vară. Descoperă aici cum să-ți faci singură un machiaj în stil ochi de pisică. 

 
Machiaj in nuante de bronz

Fardul în nuanțe de bronz

Foto: mademoisellevuitton.tumblr.com
Un fard de pleoape sidefat, în nuanțe naturale de bronz, se va asorta perfect cu pielea ta arămie în această vară. Optează pentru culori care sunt în același ton cu tenul tău și aplică pe întreaga pleoapă.
Asociază acest tip de machiaj al ochilor cu puțină pudră bronzantă aplicată pe pomeți, pe frunte, pe lungimea nasului și pe bărbie, zonele care sunt cel mai puternic bronzate în mod natural.
 
Machiaj retro

Machiaj în stil retro

Foto: vogue.com
Buzele și pomeții în nuanțe trandafirii, un stil inspirat din moda anilor '70, se numără printre tendințele sezonului vară 2016. Este un machiaj proaspăt, perfect pentru petrecerile în aer liber, dar și un machiaj simplu, casual, de zi. Ai grijă ca fardul pentru pomeți să fie unul subtil, alegând în schimb să pui accent asupra buzelor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod