5 trucuri pentru un machiaj mai rezistent  

Ţi se întâmplă ca în mijlocul zilei machiajul tău să nu arate la fel ca dimineaţa? Acest lucru poate fi determinat de mai mulţi factori: glandele sudoripare lucrează intens şi ţi se

Ţi se întâmplă ca în mijlocul zilei machiajul tău să nu arate la fel ca dimineaţa? Acest lucru poate fi determinat de mai mulţi factori: glandele sudoripare lucrează intens şi ţi se şterge machiajul, ai textura tenului grasă sau se poate întâmpla să nu foloseşti produse adecvate. c

Oricare dintre el ar fi, cel puţin din punct de vedere al machiajului, putem rezolva. Astăzi îţi voi dezvălui cinci trucuri pentru un machiaj mai rezistent.

5 trucuri pentru un machiaj mai rezistent (1)

Fiecare machiaj începe cu demachiere, tonifiere, hidratare.

Prima greşeală pe care o facem este să aplicăm o cremă hidratantă şi imediat să începem să ne machiem. Hidratarea tenului este foarte importantă, de aceea, înainte de a ne machia, trebuie să lăsăm tenul 5-10 minute să absoarbă crema, în caz contrat riscăm să ne patineze produsele pe faţă şi la prima atingere să şi dispară.

make-up artist Cristina Calancea a urmat scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY

Pudra nu trebuie aplicată pe întreaga faţă. Este adevărat că ajută la fixarea machiajului, dar asta nu înseamnă că trebuie aplicată peste tot, ci doar pe zona T, pe cearcăne şi pe aripile nasului.

Astfel vei evita ca la finalul zilei faţa să arate încărcată.

5 trucuri pentru un machiaj mai rezistent (3)

Dacă vrei să creşti rezistenţa la transfer a fardului de pleoape, foloseşte un creion alb cremos ca bază. Nu numai că va ajuta machiajul să reziste mai mult timp, dar va intensifica şi culoarea fardului.

5 trucuri pentru un machiaj mai rezistent

Pentru o rezistenţă mai mare a rujului pe buze, după aplicarea primului strat, acoperă buzele cu un şerveţel uscat şi tapotează zona cu pudră translucidă, îndepărtează şerveţelul şi aplică un nou strat de ruj.

Nu va rezista 8-10 ore însă cu siguranţă va arăta bine pentru 3-4 ore.

5 trucuri pentru un machiaj mai rezistent (1)

Foloseşte produse waterproof. Sigur demachierea îţi va părea anevoioasă dar folosind acest gen de produse vei creşte cu până la 50% rezistenţa machiajului. Îndepărtarea machiajului se face cu ajutorul unui demachiant.

Urmează aceste cinci sfaturi şi urmăreşte rezultatele, eu garantez că machiajul tău va arăta mult mai bine la sfârşitul zilei dacă le pui în practică. Un alt sfat este să foloseşti produse de calitate, dacă ai posibilitatea, profesionale, au altă rezistenţă.

Dacă nu funcţionează şi în cazul tău scrie-mi, eu voi identifica factorii ce îţi scad rezistenţa machiajului.

See you next time,

Alina

The art of illusion

The world of make-up

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod