5 trucuri geniale de machiaj pentru femeile care poartă ochelari

Machiajul poate fi o adevărată provocare dacă porţi ochelari de vedere. În primul rând îţi este dificil să te machiezi pentru că nu vezi bine şi bineînţeles, nu o poţi face cu ochelarii la ochi...

 În al doilea rând, chiar şi cea mai mică greşeală va fi evidenţiată de lentilele ochelarilor. Din fericire, există unele trucuri absolut geniale care te vor ajuta să obţii un machiaj perfect. Iată ce să încerci:

Investeşte în ochelari pentru machiaj

Nu va mai fi niciodată dificil să te machiezi, dacă investeşti într-un dispozitiv special. Este vorba despre o pereche de ochelari de tip lupă, cu o singură lentilă. Aceasta măreşte de două ori şi poate fi mutată de la un ochi la altul, astfel încât să îţi poţi aplica perfect machiajul.

Vei putea aplica cu cea mai mare precizie eyelinerul, tuşul de pleoape, fardul sau mascara.

Foloseşte pensule scurte

Pensulele cu coadă scurtă, precum cele pentru voiaj, sunt perfecte pentru aplicarea machiajului dacă porţi ochelari. Acestea îţi permit să te apropii mai mult de oglindă în timp ce te machiezi, ceea ce te va ajuta să vezi mai bine ce faci. Optează pentru un set de pensule cu coadă scurtă pentru machiajul ochilor care să includă o pensulă pentru pleoape, una pentru eyeliner şi una pentru a blendui.

Evită alunecarea ochelarilor

Corectorul pe care îl aplici în jurul ochilor se poate aşeza pe cele două suporturi pentru nas ale ochelarilor, ceea ce provoacă alunecarea acestora de-a lungul zilei. Ca să nu fii nevoită să-ţi ridici permanent ochelarii, aplică corectorul cu vârful degetului, apoi foloseşte puţină pudră translucidă pentru a tampona zona nasului pe care se sprijină ochelarii.

Pudra va absorbi excesul de uleiuri şi va împiedica alunecarea ochelarilor.

Asortează eyelinerul cu rama ochelarilor

Dacă porţi ochelari de vedere cu ramă de formă ochi de pisică, încearcă un machiaj care să se asorteze. Alege să conturezi linia pleoapelor cu un eyeliner sau tuş, realizând un machiat de tipul cat-eye.

Încearcă machiajul smoky eye dacă porţi rame transparente

Ochelarii cu rame transparente se numără printre trendurile ultimilor ani, astfel că tot mai multe femei aleg astfel de rame. Avantajul este acela că poţi purta un machiaj al ochilor ceva mai îndrăzneţ şi mai colorat atunci când porţi ochelari cu rame transparente.

Încearcă un machiaj în stilul smoky eye, care va echilibra perfect ramele transparente.

Iată cum să pui în aplicare toate aceste trucuri, pentru un machiaj impecabil:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod