Vrajeste-l din cap pana-n picioare cu Philips Lumea, sistemul de epilare minune cu tehnologia IPL!

Sistemele clasice de epilare sunt deja demodate mai ales daca ne gandim la dezavantajele lor: fire crescute inestetic, durere, aspect neplacut al pielii, costuri ridicate si lista poate continua cu toate neplacerile cunoscute de orice femeie in cautarea frumusetii perfecte.

Poti sa scapi de toate inconvenientele epilatului clasic cu metoda inovatoare, de la Philips! Iti doresti sa te viseze chiar si atunci cand nu dormiti impreuna? Aspiri la perfectiunea unei zeite romane sau greaca? Vrei sa uiti de grija, dar mai ales de neplacerea epilatului clasic? Nimic mai simplu, poti fi fericita castigatoare a unui tratament regal, timp de sase luni, chiar la tine acasa!

E simplu.
Tot ce ai de facut este sa intri pe philipslumea.ro/testeazagratuit, completezi formularul de acolo pana pe 31 decembrie 2013 si poti fi chiar tu una dintre cele 3 castigatoare norocoase care vor testa  Philips Lumea timp de 6 luni in conditii de maxim confort, adica in propriul tau camin! Poti castiga cate un sistem de epilare Philips Lumea pe luna, pana in decembrie inclusiv!

Philips Lumea aplica pulsatii de lumina, care ajung la radacina firului de par si inhiba cu succes cresterea acestuia! Daca folosesti in mod regulat sistemul de epilare cu IPL Philips Lumea, pielea ta va fi la fel de catifelata si de moale timp de 6 saptamani! Poti sa spui adio iritatilor sau acelor fire inestetice, care te scot din minti tot timpul!

Nu-ti face probleme.Cei de la Philips s-au gandit la fiecare amanunt, asa ca poti folosi acest aparat a carui tehnologie este derivata din tehnologia folosita in saloanele profesionale chiar daca firul tau de par este blond inchis, castaniu sau negru.
Sistemul de epilare IPL este disponibil in doua modele: Philips Lumea SC2003 (pentru epilarea parului de pe corp si fata) si Philips Lumea SC2001 (pentru epilarea parului de pe corp). Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de un accesoriu cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe fata: buza superioara, barbie si perciuni. De asemenea, poate fi folosit si în alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinala sau alte locuri mai dificile. Ambele modele intra in campania de testare, fiind acordate alternativ ca premiu, prin tragere la sorti. Designul ideal, fara fir, iti va face viata mai usoara decat crezi, iar un aspect deloc de neglijat este faptul ca scapi de niste costuri suplimentare.
Dupa terminarea impulsurilor, lampa aparatului nu se schimba, se înlocuieşte doar produsul.

Iar pentru ca un cadou nu vine niciodata singur de la Philips, vei avea parte de o surpriza extrem de placuta, daca povestesti in scris, pe www.philipslumea.ro despre experienta ta cu Philips Lumea si cat de usor ti-a fost sa iti pastrezi pielea catifelata.

De asemenea, pe site-ul philipslumea.ro/testeazagratuit, la sectiunea philipslumea.ro/dermatolog, ii poti cere sfatul despre produs si dr. Anei Faca, medic specialist dermatolog, dar nu uita ca inainte de toate sa te inscrii! Bafta!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabyoo pe 31 Oct 2013, 08:44
    ...

    Nui bun usuca pelea, dupa2-3 luni de folosire!!!! aruncati bani degeaba, eu acum cheltui banii pe creme ca sa imi repar pielea!!!! - si parul tot creste, mai rar dar aparatul trebuie folosit mereu, nu te scapa definitiv de par

    0
    0

  • emi pe 29 Oct 2013, 12:59
    philips lumea

    eu deja am achizitionat unul. astept sa vad rezultatele. " Dupa terminarea impulsurilor, lampa aparatului nu se schimba, se înlocuieşte doar produsul." deci dupa ce s-au terminat impulsurile, arunci aparatul si cumperi altul?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod