Trucul unui estetician pentru piele incredibil de fină și hidratată după duș

Desigur, cremele și loțiunile pot fi eficiente, însă un estetician vrea să împărtășească trucul său magic pentru o piele super catifelată, mai ales în sezonul rece.
Te confrunti mereu cu piele uscata si terna. Sau poate doar pe timp de iarna. Indiferent de caz, chiar daca o crema poate rezolva problema pe moment, probabil ai observat ca pielea redevine uscata in scurt timp.

Esteticianul Natalie Aguilar explica faptul ca, mai ales iarna, felul in care ne facem dus este esential pentru felul in care arata si se simte pielea noastra.

Mai exact, desi adori dusurile fierbinti in zilele friguroase, expunerea indelungata la apa fierbinte nu face decat sa usuce pielea, sa dea senzatia de mancarime si sa duca la aparitia descuamarilor (cojirea pielii).

Ce este de facut pentru a obtine o piele hidratata dupa dus?

Bineinteles, recomandarea principala a esteticianului este sa setezi temperatura apei mai jos si sa te speli cu apa calda, nu fierbinte.
Totusi, daca nu te poti abtine si simti nevoia unui dus fierbinte, poti aplica trucul ei magic pentru piele hidratata. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod