Traieste experienta Pure & Natural cu NIVEA

Ce inseamna NATURAL pentru tine? Care sunt experientele naturale care te definesc si in care te regasesti ca femeie?

Ce inseamna NATURAL pentru tine? Care sunt experientele naturale care te definesc si in care te regasesti ca femeie?

Sunt intrebarile de la care a plecat ultima campanie NIVEA Pure & Natural. O gama cu o filozofie 100% naturala si cu 95% ingrediente de origine naturala, ce ofera pielii ingrijirea necesara.

Raspunsurile la intrebare, alaturi de informatii despre produsele Pure & Natural, le-am strans pe www.nivea.ro/experientenaturale, o sectiune speciala creata pe pagina NIVEA, prin intermediul careia vei afla care este profilul tau Pure & Natural.

Rand pe rand, cele sapte intrebari care alcatuiesc quiz-ul, te vor ghida spre oazele de verdeata urbane sau spre poienile inmiresmate din munti. Spre produsele care ingrijesc pielea, in functie de nevoile fiecareia, si spre premiile Pure & Natural, printre care se numara, o excursie in Delta Dunarii sau o excursie la Sighisoara, 2 vouchere pentru redecorarea balconului,  20 de cosulete de picnic, 20 de genti de piele si numeroase produse NIVEA Pure & Natural.



Asadar, esti City Green sau Nature Green? Esti genul care alearga desculta prin iarba sau genul care alege o plimbare prin parc, incaltata in pantofii ei preferati?

E randul tau sa raspunzi si sa te bucuri de experienta NIVEA Pure & Natural.


Nimic nu se compară cu senzaţia de a alerga desculţă prin iarbă şi flori de câmp. Când spui natural te gândeşti inevitabil la natură şi beneficiile pentru frumuseţe şi sănătate pe care le poate aduce diversitatea ingredientelor pe care ni le oferă. Tocmai aceste ingrediente sunt necesare pentru ca tenul nostru să radieze de sănătate, să strălucească şi să-şi păstreze fermitatea.

Orice produs de înfrumuseţare va avea un efect spectaculos atunci când în compoziţia lui se regăsesc uleiuri sau diverse unturi vegetale extrase prin metode mecanice care să nu le altereze calităţile.

Aşadar este în permanenţă lăudabilă încercarea companiilor producătoare de cosmetice de a se întoarce la natură şi de a include în produsele de înfrumuseţare pe care le folosim în fiecare zi cât mai mult ingrediente în stare pură.

Un astfel de ingredient minune care este benefic atât pentru piele, cât şi pentru păr este uleiul de argan. Odată introdus în orice produs cosmetic va face minuni pentru tenul afectat de acnee, datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antiinflamatoare. Este un ulei ideal pentru orice tip de ten.
Conţine de 3 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline şi acţionează ca un antioxidant natural împotriva radicalilor liberi. Încă de la primele aplicări, uleiul de argan are un efect remarcabil de creştere a fermităţii pielii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod