Relaxeaza-te de Sarbatori, cu ajutorul celor mai noi si savuroase produse!

In perioada Sarbatorilor avem ceva mai mult timp la dispozitie si am putea profita de acest lucru, inclusiv oferindu-ne cateva momente cu adevarat deosebite, de rasfat si relaxare. Cum ar fi posibil? Raspunsul este simplu, cu ajutorul produselor de ingrijire si relaxare oferite de Sabon, The Body Shop si Korres - un adevarat regal de esente, arome si senzatii deosebite, specifice clipelor deosebite din aceasta perioada, care te ajuta sa incepi noul an cu zambetul pe buze si in suflet.

O lume a senzatiilor aparte...

Sabon iti propune o lume a esentelor si aromelor surprinse in produse pentru ingrijire si relaxare. Va fi o adevarata incantare pentru simturi si pentru starea ta de spirit, iar fiecare produs ofera un rasfat unic. Produsele Sabon contin ingrediente naturale, uleiuri aromoterapeutice si minerale din Marea Moarta.

Aromele inedite: lavanda si mar, patchouli, lavanda si vanilie sau ambra sunt o incantare pentru simturi. Design-ul ambalajelor completeaza identitatea unica acestor produse: simplu, autentic, creativ, in stil vintage, iar materialele folosite sunt alese in acelasi stil original: sticla, metal si hartie.

Imbaierea devine o adevarata placere cu bulgarele de baie care te invita la o explozie de minerale esentiale cu un miros imbietor si atent ambalate. Petale de trandafir si esente florale, concepute pentru a hrani si rasfata trupul. Este disponibil in doua variante: normal (la pretul de 15 RON) si cu petale de trandafir, la 16 RON. Foloseste pentru fiecare imbaiere cel putin o bila de baie. Se recomanda adaugarea catorva picaturi de ulei de masaj pentru a-ti completa placerea.



Spuma de baie este imbogatita cu uleiuri din paciulie si lavanda. Adauga spuma sub jetul de apa si destinde-te. Arome: paciulie-lavanda-vanilie, vanilie, lavanda, piersica-mosc. Disponibila in varianta de 500 ml, o poti achizitiona la pretul de 41 RON.

Gama pentru dus include trei produse. Astfel, gelul de dus are o textura neteda si matasoasa, si, avand la baza o combinatie de uleiuri aromatice de calitate, lasa pielea moale si catifelata.
Este ideal pentru pielea normala si grasa. Arome: paciulie-lavanda-vanilie, vanilie, lavanda, paciulie-lavanda-trandafir, ghimbir-portocala, lamaie-busuioc. Aplica-l pe corp pe pielea umeda in timpul dusului. Poate fi folosit zilnic si il gasesti in varianta de 500 ml, la pretul de 39 RON.

Luxos si matasos, uleiul de dus reprezinta un tratament unic de curatare a pielii. Bogat in uleiuri de paciulie si lavanda, catifeleaza pielea respectand gradul de hidratare natural al acesteia. Arome: paciulie-lavanda-vanilie, vanilie, lavanda, ghimbir-portocala, lamaie-busuioc, mosc. Aplica-l pe corp pe pielea umeda in timpul dusului si, pentru mai bune rezultate, se recomanda folosirea zilnica a acestuia. Costa 45 RON si este disponibil in varianta de 500 ml.

Nu puteam sa uitam de exfoliere, nu-i asa? Gelul exfoliant de corp are la baza sapun lichid si exfoliaza delicat pielea, lasand-o inmiresmata cu o varietate de parfumuri minunate. Contine uleiuri aromatice, saruri maruntite din Marea Moarta si seminte de fructe. Arome: paciulie-lavanda-vanilie, vanilie, lavanda, ghimbir-portocala, mosc, lamaie-busuioc. Se foloseste zilnic, fiind disponibil tot in varianta de 500 ml, la pretul de 62 RON.

Un alt rasfat pentru corpul tau este conferit de sapunurile solide Sabon. Acestea au la baza ulei de masline de cea mai buna calitate, uleiuri si ierburi aromatice precum migdal, galbenele, trandafir, lamaie, vanilie si lavanda. Sunt ideale pentru piele normala si uscata si pot fi folosite pentru maini si corp pe pielea umeda. Fiecare sapun este disponibil in varianta de 100 de grame, si costa 14 RON.



Dupa baie, rasfata-te in continuare cu crema de corp moale si matasoasa, cu un parfum senzual, care lasa pielea catifelata si delicat inmiresmata. Este imbogatita cu uleiuri aromatice si ulei de lavanda. Arome: vanilie, lavanda-mar, lavanda-trandafir, ghimbir-portocala. Este destinata uzului zilnic. Foloseste-o dupa dus, pe pielea curata si uscata. Este disponibila in varianta de 250 de grame si costa 56 RON.

Oare la ce te duce gandul daca auzi de serbet de corp? Crema de corp sub forma de gel, continand uleiuri de palmier si avocado si vitamina E, C ar intruchipa un apogeu al rasfatului.
Foarte fin, hidrateaza si revigoreaza pielea cu un efect racoros si relaxant. Arome: vanilie, lamaie-menta, ghimbir-portocala, lavanda-mar, tropical. Are textura bogata, contine ingredientele regeneratoare. Se recomanda a fi folosit dupa expunerea la soare (nu se stie prin ce locuri vei ajunge de Sarbatori, nu-i asa?). Pretul este de 61 RON, pentru varianta de 270 de grame in care este disponibila.

Savureaza aromele specifice sezonului!

Superbele produse cu care tu te poti rasfata in acest sezon contin ingrediente naturale atent selectate si astfel iti poti delecta simturile cu aromele prajiturilor favorite. Pentru ca este sezonul cand care nu ne dorim altceva decat sa stam acasa alaturi de cei dragi si sa rememoram zilele placute ale copilariei, The Body Shop ti-a pregatit trei game de produse pentru ingrijirea corpului, editie limitata care te duce cu gandul la aromele prajiturilor favorite din sezonul de iarna.

Astfel, te poti rasfata folosind produsele gamei Golden Apple cu aroma dulce si delicioasa, care aminteste de placinta calda cu mere a bunicii, poti opta pentru aroma de tarta cu fructe de padure a produselor din gama Cranberry sau pentru parfumul aromat si cald de vanilie al gamei Vanilla Spice.



Produsele din gama Golden Apple au un parfum dulce si delicios cu note de top de mar verde si para, note de mijloc de mar rosu si scortisoara iar la baza note de vanilie, mosc si lemn de santal.

Golden Apple Shimmer Lotion este crema usoara si delicata, care ingrijeste si catifeleaza pielea lasand-o parfumata si cu aspect sidefat. Contine extract de mere, unt hranitor de shea din Ghana, ulei de floarea soarelui si vitamina E antioxidanta, pentru ca pielea sa fie permanent ingrijita si protejata. O poti gasi la pretul de 52.50 RON.

Golden Apple Body Butter este o crema hranitoare, care ingrijeste si parfumeaza corpul cu aroma delicioasa de mere. Contine extract natural de mere, ingrediente hranitoare precum untul de cacao, ulei de soia, ulei de susan si ulei de babassu, obtinute din Ghana si Brazilia.
Este disponibila la pretul de 67.50 lei.



Gama de produse Cranberry de la Body Shop revine pentru sezonul de iarna, intr-o editie limitata pentru ca tu sa te poti bucura in aceasta perioada de produse naturale cu arome specifice si festive.

Parfumul produselor sale te duce cu gandul la tarta din fructe de padure, avand ca note de top parfumul tartei de mure, coacaze cranberry si coaja de grepfrut, note de mijloc acre precum cele din fructe de cranberry si mere necoapte, dar si de capsune si note florale iar la baza note de cranberry, capsune si caise, care fac din acest parfum unul irezistibil de sarbatori.

Cranberry Shimmer Body Lotion este o lotiune pentru corp cu ulei din seminte de merisor si efect sidefat, perfecte pentru petrecerile acestui sezon. Untul de shea din Ghana si vitamina E antioxidanta asigura mentinerea pielii�intr-o forma de zile mari, supla si catifelata. Poti sa ai parte de acest regal contra sumei de 52.50 RON.

Cranberry Body Butter este un unt hidratant pentru corp, cu ulei de merisor. Este foarte hranitor, cremos si parfumat discret cu aroma de merisor dulce. Contine unt de shea, unt de cacao si ulei de susan si costa 67.50 RON.



Aroma calda si condimentata a produselor din gama Vanilla Spice este amestecata cu textura cremoasa si dulce pentru si corpul tau va simti astfel adevarata placere. Are ca note de top portocala si scortisoara, la mijloc ghimbir si nucsoara, iar la baza note de vanilie si lemn dulce pentru a crea o colectie careia nu-i poti rezista.

Vanilla Spice Soap este un sapun pentru corp cu extracte vegetale si parfumat cu aroma festiva Vanilla Spice, si costa 13.30 lei.

Vanilla Spice Body Butter este un unt cu hidratare intensiva pentru corp, parfumat discret cu aroma calda si dulce de vanilie. Contine unt de cacao si ulei de susan, ulei de babassu si ulei de soia pentru un tratament special de iarna. este disponibil la pretul de 67.50 lei.

Produse cu extracte naturale deosebite

Preferate de vedete precum David Beckam, Kylie Minogue, Charlize Theron, Drew Barrymore, Goldie Hawn sau Naomi Campbell, toate produsele Korres sunt testate dermatologic, nu contin uleiuri minerale, silicon, propilen glicol, sau etanolamina.


Pentru barbati, sugeram o lotiune delicata pentru ingrijirea pielii dupa ras. Proprietatile antiseptice ale Filimicii si actiunea astringenta a plantei Hamamelis virginiana ofera protectie eficienta impotriva iritatiilor. Active Aloe si provitamina B5 calmeaza iritatiile produse dupa ras si hidrateaza pielea. Se aplica pe fata si pe gat dupa ras. Foloseste produsul de doua sau de trei ori pe zi pe pielea iritata. Produsul este disponibil in varianta 200 ml si costa 55 RON.

Gelul de dus Jasmine este cremos-spumos, cu un efect de hidratare intens si durabil. Proteinele din grau formeaza o pelicua protectoare pe piele, aceasta mentinandu-si astfel nivelul natural de hidratare. Active Aloe, bogata in vitamina C, vitamina E, zinc si enzime antioxidante, sporeste sistemul imunitar al pielii. Mai mult, datorita proprietatii sale de a stimula sinteza colagenului si a elastinului, Active Aloe ajuta la reducerea semnelor vizibile ale imbatranirii.



Un gel de dus cremos-spumos cu un efect de hidratare intens si durabil. Proteinele din grau formeaza o pelicula protectoare la suprafata pielii, mentinandu-i astfel nivelul natural de hidratare. Produsul costa 35 RON si este disponibil in varianta de 250 ml.

Delicat si inviorator. Desi sapunul se clateste foarte usor, stratul protector creat de proteinele din ovaz ramane pe piele. Datorita proteinelor antiseptice pe care le contin, extractul de frunze de nuc si cel de arbore Neem curata pielea in mod igienic. Produsul contine: extract de frunze de nuc, proteine din ovaz, Active Aloe, extract din arborele Neem, glicerinade Macademia. Produsul costa 35 RON si este disponibil in varianta de 400 ml.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod