Frumusetea ta merita un tratament cu totul aparte...

... De care va avea parte, fara indoiala, cu ajutorul unor produse de ingrijire a fetei pe baza de ingrediente naturale. Acestea ii vor oferi tenului tau cea mai buna ingrijire posibila, conferindu-i un aspect stralucitor, sanatos si plin de viata.

Crema de ochi (Korres)

Este bogata, catifelata, si lupta impotriva deteriorarii pielii, deteriorare ce poate fi cauzata de timp i de stres. Proteinele din grau combat in mod vizibil slabirea pielii, in timp ce actiunea combinata valoroasa a plantelor Euphrasia si Hesperitine reduce umflarea ochilor, sporind fermitatea superficiala si integrala a pielii. Combinatia unica de fitosteroli si antioxidanti, predominanta in uleiul de arbore de Argan, trezeste celulele si activeaza mecanismele de regenerare ale pielii. Mod de folosire: Aplicati zilnic in jurul ochilor, evitand zona pleoapelor. Produsul este disponibil in varianta de 30ml si costa 170 RON.


Crema cu cristale din zahar si multivitamine pentru zi si pentru noapte (Korres)

Derivatele hidratante din zahar functioneaza ca un magnet pentru hidratare in conditii de umiditate scazuta, completand actiunea sistemului de hidratare de baza, compus din provitamina B5, vitamina F, unt de Shea (Karite). Vitaminele A si C demonstreaza o activitate semnificativa de reparare a ridurilor fine si a tulburarilor de colorare ale pielii, iar in combinatie cu vitamina E, ele protejeaza pielea impotriva factorilor de imbatranire interni si externi. Extractul activ de Ginseng imbunatateste tonicitatea si fermitatea pielii, lasand tenul stralucitor. Aplica produsul pe fata si pe gat, evitand zona ochilor. Crema este disponibila in varianta de 50ml, la pretul de 105 RON.

Crema pentru fermitate, cu iris (Korres)

O crema concentrata si untoasa, care confera fermitate si restructureaza pielea matura.
Proteinele din grau combat imediat si in mod vizibil slabirea fermitatii pielii. Flavonoizii din Iris cresc elasticitatea si coeziunea pielii si reduc lungimea si suprafata totala a ridurilor. Beta-glucanul derivat din drojdie promoveaza dezvoltarea si restructurarea celulelor din stratul de baza al epidermei. A Aplica pe fata si pe gat, dimineata si seara, evitand zona ochilor. Contine extract de iris, beta-glucan, proteine din grau, unt de Shea (Karite), Centella, ceara de albine. Produsul se gaseste in varianta de 40 ml si costa 150 RON.

Crema anti imbatranire, cu grau si miere (Korres)

Ideala pentru pielea normala si uscata, este o crema catifelata, plina de vitamina E anti-imbatranire, care este protejata de agentii de reparare a imperfectiunilor si activata in straturile profunde ale epidermei. Aleuronul din Grau sporeste capacitatea de reparare a pielii. Extractele de miere si ginseng confera un confort de hidratare.
Dupa demachierea zilnica, aplica pe fata si pe gat, evitand zona ochilor. Produsul contine: proteine din Grau, aleuron din grau, miere, vitamina E si ginseng, grau, unt de Shea (Karite), Centella, ceara de albine. Produsul se gaseste in varianta de 40 ml si costa 100 RON.

Masca de fata cu vanilie (Sabon)

Masca are un parfum delicat si contine vitaminele A, C si E. Reinnoieste celulele pielii si hidrateaza pielea. Aplica produsul pe fata si pe gat, asteapta 20 de minute si apoi clateste. Este ideala pentru piele normala si uscata, o data sau de doua ori pe saptamana. Produsul este disponibil in varianta de 60 de grame, la pretul de 39 RON.

Masca pe baza de namol (Sabon)

O alta varianta pentru care poti opta este masca pe baza de namol din Marea Moarta, pentru purificare si catifelare. Reinnoieste celulele pielii si ajuta la protejarea pielii, conferindu-i acesteia catifelare naturala, avand si un efect impotriva imbatranirii premature a pielii cauzata de UV.
Aplica masca pe fata si gat, asteapta cinci minute si apoi clateste. Produsul, care este disponibil in varianta de 200 de grame la pretul de 69 RON, se recomanda a fi folosit o data sau de doua ori pe saptamana.

Exfoliant pentru fata (Sabon)

De asemenea, iti sugeram un exfoliant deosebit pentru fata, care foloseste proprietatile exfoliante ale semintelor de fructe maruntite si ale uleiului revigorant de menta pentru a inlatura cu delicatete celulele moarte si a echilibra tenul. Aplica produsul pe tenul umed, maseaza cu blandete si ulterior clateste pentru a descoperi un ten revitalizat si stralucitor. Poti achizitiona acest exfoliant in varianta de 250 de grame, la pretul de 79 RON.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod