Profita de beneficiile cafelei asupra frumusetii tale

Multi dintre noi nici macar nu ne imaginam cum altfel ar putea incepe o zi fara sa savuram o ceasca cu cafea - insa trebuie neaparat sa descoperi minunile pe care le face cafeaua pentru frumusetea ta. De fapt, se prea poate sa faca mai multe lucruri bune pentru aspectul exterior decat pentru interior.
Descopera cum actioneaza cafeaua asupra organismului tau: reduce celulita, inlatura celulele moarte si confera parului tau stralucirea si sanatatea de care are nevoie. Aceste cateva sfaturi iti vor fi extrem de utile si vei putea profita din plin de beneficiile cafelei. Gandeste-te de doua ori inainte de a arunca zatul ramas de la cafea, deoarece acolo este "sursa" principala a frumusetii tale.


Dezodorizare cu zatul de la cafea

Zatul de la cafea te va ajuta cu siguranta sa scapi de mirosurile intepatoare de usturoi, ceapa si peste care te urmaresc de cate ori gatesti ceva folosind aceste ingrediente: doar freaca-ti mainile cu zat si indeparteaza apoi cu apa calduta ramasitele.



Reteta pentru stralucirea parului

Are o aroma divina si functioneaza de minune: vei obtine un par mai stralucitor imediat dupa prima aplicare. Pregateste o cafea tare (de preferinta, espresso) si las-o sa se raceasca cateva minute. Aplica aceasta compozitie pe parul uscat si lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care clateste cu apa din belsug.


Reteta anticelulitica

Toate cremele anticelulitice au un ingredient comun: cafeaua. Iata cum iti poti prepara singura un tratament anticelulitic, pe baza de zat de cafea:

1.
Proprietatile zatului sunt mult mai eficiente daca este caldut.
2. Intinde un ziar pe gresia din baie.
3. Amesteca un sfert de ceasca de zat proaspat ramas de la cafea cu o lingura de ulei de masline. Pozitioneaza-te pe bucata de ziar si intinde compozitia pe zonele afectate de celulita. Nu te ingrijora daca o buna parte din compozitie sfarseste pe bucata de ziar; pe piele ramane suficienta cat sa-si faca efectul.
4. Impacheteaza acele zone intr-o folie din plastic si ramai asa cateva minute.
5.
Indeparteaza folia din plastic si ramasitele zatului. Fa un dus cu apa calduta.
6. Tratamentul da rezultate bune daca este repetat de doua ori pe saptamana.


Masca revigoranta si exfolianta pentru ten

Cu ajutorul acestei masti tenul tau va fi mai luminos si ferm, minimalizand porii si indepartand celulele moarte pentru a scoate la iveala un ten curat. Persoanele cu tenul uscat trebuie sa aplice acest tratament dupa care sa folosesca creme hidratante.

Amesteca 1/4 cana de zat ramas de la cafea cu un albus de ou.
Executa un masaj usor pe fata pentru a aplica aceasta compozitie si apoi las-o sa se usuce. Indeparteaza cu apa calduta.
 

Comentariile 101-107 din 107

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geanina pe 5 Mar 2006, 23:15
    celulita

    cam cati centimetri se dau jos intr-o luna cu acest tratament cu zatul de cafea?astept sa-mi scrie si sa-mi spuneti dak puteti la adresa de e-mail: geanini@personal.ro

    0
    0

  • oana pe 5 Mar 2006, 19:34
    idee ciudata

    mi se pare o idee cam ciudata dar voi incerca si eu.o sa va anunt daca a avut rezultate.

    0
    0

  • Colceriu Angela pe 5 Mar 2006, 18:29
    Manager

    Desi am trecut de 50 de ani multumesc pentru informatiile utile,chiar nu am stiut nimic in legatura cu acest subiect.Multumesc !

    0
    0

  • niki pe 4 Mar 2006, 20:29

    este zatul de cafea cu adevarat bun sau este mai eficienta cafeaua macinata marunt?

    0
    0

  • aris pe 4 Mar 2006, 19:42
    celulita

    ce alte metode de a scapa de celulita recomandati

    0
    0

  • Carmen Toma pe 4 Mar 2006, 19:30
    medic

    Excelenta,totdeauna mi-am imaginat ca efectele cafelei sunt mult mai importante decit se stie de obicei.Nu degeaba populatiile vechi ale Americii au intrebuintat-o,etc,etc.Felicitari pt. sfaturile cosmetice.

    0
    0

  • alynar pe 4 Mar 2006, 16:31
    uimire

    Multumim pt.aceste sfaturi chiar nu stiam ce efecte benefice are zatul de cafea pt.organismul nostru.Stiam ca e bun pt. florile din ghiveci pt. a nu avea paraziti.Se amesteca zatul cu apa cu care udam florile.

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod