Gingko Biloba poate lupta impotriva cancerului

Studii recente realizate pe soareci au demonstrat ca populara planta Gingko Biloba are un rol important in lupta impotriva tumorilor pe creier si sani



Experimentul pe soareci carora li se injectasera celule cancerigene a demonstrat ca la animalele care au fost tratate cu extract din frunze de Gingko Biloba inainte si dupa transplant s-a constatat o progresie lenta a bolii cu pana la 80%. Efectul a fost prelungit atata vreme cat rozatoarelor li s-a administrat in continuu extractul din Gingko Biloba, sustin cercetatorii.

De asemenea, s-a constatat o descrestere a dimensiunii tumorei, insa doar temporar.

"Este foarte incurajator ca aceasta planta Gingko Biloba poate reduce agresivitatea cancerului, deoarece se sugereaza ca frunzele pot fi folosite intr-o faza incipienta pentru a impiedica raspandirea tumorei. Acest studiu a fost efectuat doar pe soareci, astfel incat deocamdata nu putem sa stim ce efecte (daca exista) ar avea asupra fiintelor umane", afirma Vassilios Papadopoulos, autorul studiului.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bony pe 1 Feb 2007, 19:52
    de ce

    conteaza de unde procurati ginko. la farmacii puritatea si originea este discutabila, la fel si concentratia. incercati produsele de la aloe vera de la forever living. puteti obtine numai de la distribuitori. incercati, merita toti banii.

    0
    0

  • popa magda pe 25 Mar 2006, 21:46
    spndeloza cervicala

    am avut dureri dupa cap,si acum s-au mutat in varful capului,si imi simt ochii grei.crede-ti ca e un inceput de spondeloza?

    0
    0

  • mio05 pe 7 Mar 2006, 22:14

    care ar fi doza admisa zilnic,la o persoana adulta pt a putea preveni o boala si as dori detalii despre efctele sale in diferite afectiuni

    0
    0

  • dely_kata pe 7 Mar 2006, 19:35
    07.03.2006

    Gingko Biloba e minunata! Am incredere in aceasta planta extraordinara! E minunea naturii,e de la Dumnezeu! Nu va fie teama a experimenta pe fiintele umane! Mult succes!

    0
    0

  • zagu eleonora pe 7 Mar 2006, 10:58

    ar fi necesare mai multe date despre acest produs sa ne putem da parerea

    0
    0

  • pachita04121952 pe 6 Mar 2006, 06:20
    Gingko Biloba

    as dori sa stiu daca aceasta planta reduce si tumoarea beninga (fibronu uterin)sau gusa nodulara ok multumesc

    0
    0

  • cori74t pe 4 Mar 2006, 22:07
    de ce?

    eau si eu ginseng cu gingko biloba dar nu se simte nimic si la alte persoane care iau sau au luat are efect.eu iau ptr dureri de cap si spondeloza dar nici un efect.de ce?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod