Parul ca mod de exprimare

Ai o anumita tunsoare, stil, culoare de par. Totul este perfect pana aici, dar la un moment dat te saturi de imaginea ta de zi cu zi, si nu te-ai indura nici in ruptul capului sa te apuci sa faci experiente pe podoaba capilara. Insa nu uita ca poti sa incerci stiluri moderne si fara sa faci schimbari radicale.

Variatii ale "scarilor"

Daca nu esti deja tunsa in scari, atunci ar fi cazul sa o faci. Acest gen de tunsoare ofera mai mult volum si vitalitate si o poti aranja in doua stiluri diferite de coafura dar la fel de tentante. Poti incerca sa-ti faci "gherute" in exterior. Acestea vor avea un aspect ravasit si sexy.

A doua varianta ar fi sa iti indrepti parul cu placi, insa, atentie, pentru aceasta coafura scarile vor trebui sa fie foarte bine definite.

Buclele, mereu la moda

Onduleurile neregulate sunt foarte in voga. Ele iti dau o aura boema si excentrica in acelasi timp. In plus, poti obtine rezultate foarte bune cu bigudiurile tale, pentru ca nu solicita foarte multa precizie.

Daca esti tentata de bucle impecabile a la Shirley Temple afla ca si ele sunt din nou la moda. Ele se realizeaza perfect pe un par tuns drept. Poti incerca acasa cu ondulatorul sau bigudiurile, insa la coafor vei avea garantia ca vei obtine rezultatul dorit.

Originalitatea parului scurt

Daca aveai convingerea ca parul scurt inseamna monotonie, afla ca nu este deloc asa. Chiar daca ai parul la aceasta lungime, poti fi cu usurinta extravaganta sau eleganta. Incearca sa-ti modelezi cu gel o "creasta de cocos". Efectul? Cu siguranta toata lumea te va remarca, insa este recomandat sa alegi aceasta coafura pentru iesirile in cluburi sau discoteci.

De asemenea, poti sa-ti faci o carare cuminte, domolita cu spuma de par, daca situatia o cere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod