Olay Total Effects - crema care lupta impotriva celor 7 semne ale imbatranirii

Felul in care aratam este influentat de diversi factori. Pe langa cei genetici, modul in care avem grija de pielea noastra este unul decisiv in lupta pentru un ten tanar si sanatos. Unele schimbari aparute o data cu varsta sunt inevitabile si naturale. Altele, insa, pot fi combatute, prevenind aparitia lor.

 

 

 

 

Felul in care aratam este influentat de diversi factori. Pe langa cei genetici, modul in care avem grija de pielea noastra este unul decisiv in lupta pentru un ten tanar si sanatos. Unele schimbari aparute o data cu varsta sunt inevitabile si naturale. Altele, insa, pot fi combatute, prevenind aparitia lor.

Chiar daca aparitia liniilor fine si a ridurilor este, in general, cel mai cunoscut semn al imbatranirii, ea este insotita si de alti indicatori ai trecerii timpului. Acestia se datoreaza deteriorarii barierei protectoare de sebum a pielii care duce la deshidratarea si uscarea pielii si la scaderea productiei de colagen si fibre de elastina.



Pentru a putea oferi femeilor din intreaga lume solutii complete de ingrijire, cercetatorii Olay au identificat 7 semne ale imbatranirii:

-liniile fine si ridurile - cauzate de lipsa colagenului si a elastinei
-porii vizibili
-pielea uscata
-textura neuniforma
-aspectul sters al pielii
-petele – cauzate de excesul de melanina produs de melanocitele afectate de expunerea prelungita la razele UV
-culoarea neuniforma a pielii

Pentru a preveni toti acesti factori, Olay a dezvoltat gama Olay Total Effects ce lupta impotriva celor 7 semne ale imbatranirii premature a tenului.


Produsele Olay Total Effects au la baza complexul VitaNiacin, o combinatie unica Olay, ce include vitamina B3, Vitamina E si pro-vitamina B5.
Astfel, Oaly Total Effects contine ingredientele necesare pentru a reface bariera naturala de protectie a pielii, pentru a reface suprafata pielii prin regenerarea celulara si pentru a o proteja de radicalii liberi din mediu. In plus, fitrul UV are un factor de protectie 15, pentru a preveni aparitia problemelor cauzate de soare.

Aceasta gama se bucura de aprecierea a peste 20 de milioane de femei din intreaga lume ce au ales sa lupte pentru un ten vizibil mai tanar si mai sanatos cu o singura crema – Olay Total Effects!

Monica Barladeanu, ambasadorul local al brandului, este una dintre femeile care au ales Olay Total Effects « 20 de milioane de femei au ales sa lupte impotriva celor 7 semne ale imbatranirii cu o singura crema.
Ca si mine. Olay provo
aca imposibilul ! »
Vino alaturi de ele si alege ca timpul sa treaca diferit si pentru tine. Alege sa lupti impotriva celor 7 semne ale imbatranirii cu Olay Total Effects!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 2 Mai 2013, 22:03
    Nemultumire totala

    Crema se comporta ca un fond de ten este MARO si raman pete... La ce pret am platit ma asteptam la mai mult.

    1
    0

  • Eliza Popa pe 3 Mar 2012, 19:12
    o intrebare...

    am cumaparat crema olay total effects,dar mie mi se pare ca un fond de ten...este buna?mi se pare ca imi lasa pete...este in regula?nu stiam ca este asa,credeam ca e o simpla crema,nu ptr ascunderea defectiuniilor fetei...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod