Noua retete simple si de efect pentru frumusetea ta

A realiza singura, acasa, produse de infrumusetare si ingrijire este la indemana oricarei femei si mult mai simplu decat ar putea parea la prima vedere. Demachiant, masca revigoranta pentru ten, lapte de corp, lotiune tonica, fortifiant pentru unghii, inalbitor pentru dinti si altele... Toate acestea le poti face si tu. Nu este nici o vrajitorie la mijloc si nu ai nevoie decat sa stii ce ingrediente iti sunt necesare pentru fiecare produs in parte!

Demachiant pe baza de castravete

Rade 80 de grame de castravete proaspat. Separat, fierbe 15 grame de lapte timp de 4-5 minute, dupa care lasa-l sa se raceasca. Tot ce mai ai de facut este sa strecori amestecul obtinut si sa-l pui intr-o sticla. Tocmai ai obtinut un lapte demachiant excelent, care iti va curata si improspata tenul. Poti folosi produsul timp de 8 zile de la preparare, timp in care tine-l la frigider.

Exfoliant aromat

Amesteca o lingurita de sare marina groasa cu 5 lingurite de ulei vegetal (de masline, spre exemplu) si adauga 6 picaturi de esenta de santal sau de lavanda. Maseaza-te pe corp cu produsul obtinut si indeparteaza-l cu apa calduta.

Masca revigoranta

Produsul despre care iti spun acum constituie un excelent demachiant care curata si tonifica pielea in profunzime. Amesteca un galbenus de ou cu o lingurita de ulei de masline si aplica uniform produsul pe fata, masandu-te usor. Lasa amestecul sa actioneze interval de 10 pana la 20 de minute si spala-te cu apa usor incalzita. Poti folosi aceasta masca atat dimineata, cat si seara, iar dupa utilizare aplica un strat de crema adecvata momentului zilei.

Remediu pentru inlaturarea pungilor de sub ochi

Ce poate fi mai simplu? Aplica pe ochi comprese imbibate cu suc de cartof proaspat. O alta varianta este ca, dupa ce ti-ai umezit pleoapele cu apa rece, sa aplici comprese umede pe care pui fasii de cartof ras.

Rasfata-ti pielea cu dulceata mierii

Intr-un bol, amesteca 4 lingurite de miere, 120 de grame de apa, 6 lingurite de ulei de masline si alte 2 lingurite de suc de fructe sau legume proaspete (alegerea acestora din urma ramane la latitudinea ta). Maseaza-te pe tot corpul cu amestecul obtinut si lasa-l sa actioneze timp de 30 de minute, dupa care intra la dus.

Solutie pentru intarirea unghiilor si hidratarea pielii mainilor

100 ml de ulei de ricin vor fi combinate cu aceeasi cantitate de ulei de masline. Adauga sucul de la o lamaie si amesteca totul intr-un bol. In solutia rezultata, tine degetele si unghiile timp de aproximativ 10-15 minute. Maseaza-ti mainile cu produsul obtinut si repeta tratamentul de cateva ori pe saptamana.

Lotiune tonica pe baza de fructe

Rade o lamaie si o portocala, inlatura si pielita de pe fruct, iar ceea ce rezulta imbiba cu 200 ml de apa distilata. Pune produsul intr-un bol si lasa-l peste noapte. Dimineata strecoara-l si pastreaza sucul obtinut intr-o sticla.

Inalbitor pentru dinti

Taie o lamaie in doua si maseaza-ti dintii si gingiile cu aceasta. ... Mai asteptai ceva? Nu mai urmeaza nimic, asta este tot ce trebuie sa faci in cazul de fata!

Parul tau nu merita oare sa fie rasfatat?

Bate un ou sau doua si amesteca-le cu sucul de la o lamaie si doua lingurite de miere. Maseaza-ti parul si pielea capului cu amestecul obtinut timp de 5-10 minute si apoi clateste-te. Parul va fi mai stralucitor si va avea mai mult volum.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod