Grăsimea ta: Cum te înfrumuseţezi cu ea

Foarte multe femei duc lupte serioase cu propria grăsime, care se aşază întotdeauna în cele mai nepotrivite locuri! Din fericire, chirurgia modernă şi foarte puţin invazivă poate transfera grăsimea nesuferită şi îi poate găsi un scop cel puţin nobil: tratarea semnelor de îmbătrânire, dar şi corectarea unor mici defecte estetice.
Foarte multe femei duc lupte serioase cu propria grăsime, care se aşază întotdeauna în cele mai nepotrivite locuri!

Din fericire, chirurgia modernă şi foarte puţin invazivă poate transfera grăsimea nesuferită şi îi poate găsi un scop cel puţin nobil: tratarea semnelor de îmbătrânire, dar şi corectarea unor mici defecte estetice.

Te uiţi în oglindă şi te întrebi când şi de ce au apărut ridurile, pielea lăsată şi depresiunile faciale? Ei bine, acestea apar odată cu trecerea timpului, întrucât colagenul din piele prezintă subţieri şi rupturi, iar grăsimea structurală de sub piele dispare sau alunecă din cauza gravitaţiei.

În procesul natural de îmbătrânire, aspectul feţei este subţiat, apar proeminenţe osoase vizibile, obrajii sunt aplatizaţi, sub ochi apar cearcăne şi pungi, colţurile gurii sunt coborâte, iar faţa arată îmbătrânită, obosită şi tristă. Din fericire există soluţii!

Conform specialistului în chirurgie estetică de la Delta Hospital, Rodica Cruţescu, una dintre procedurile chirurgicale care poate revigora aspectul facial este transferul de grăsime proprie, în acest fel fiind posibilă corectarea defectelor de cădere a ţesuturilor rezultate în urma procesului de îmbătrânire.

Ce este transferul de grăsime?


Transferul de grăsime este o procedură chirurgicală simplă şi relativ nedureroasă care se efectuează cu anestezie locală şi prin sedare. Mai mult, procedura este o soluţie de lungă durată pentru întinerirea facială, fiind o operaţie ce nu implică fire şi presupunând o perioadă de recuperare scurtă, în urma căreia faţa obţine un aspect natural şi întinerit.

"Este o procedură minim invazivă ce nu implică niciun fel de cicatrice, nici la locul colectării, nici în zona corecţiei. Procedura constă în recoltarea de microfilamente de grăsime din zonele corpului unde există exces (abdomen, coapse, şolduri, genunchi), spălarea şi pregătirea folosind un echipament special şi apoi injectarea folosind microcanule speciale, în zonele unde există pierdere de volum.

Microfilamentele injectate în regiunile corpului care prezintă "găuri" şi depresiuni restabilesc volumul. Fiecare microfilament de grăsime este un minitransplant de ţesut, astfel că se integrează şi devin parte componentă din ţesuturile unde a fost injectat astfel că rezultatele sunt naturale
", adaugă specialistul Delta Hospital, Rodica Cruţescu.

Remodelare corporală prin transfer de grăsime


Folosit frecvent în tratarea efectelor îmbătrânirii la nivel facial, transferul de grăsime este o metodă chirurgicală care poate fi folosită şi în tratarea altor regiuni ale corpului.

De exemplu, această procedură poate fi folosită şi la nivelul feselor, (utilizând volume mari de grăsime, obţinându-se astfel ridicarea feselor sau mărirea acestora, fără a folosi implant) sau la nivelul sânilor şi mâinilor.

Corectarea zonelor intime


O altă regiune care beneficiază de rezultatele transferului de grăsime este regiunea labială (vaginală). Procesul de îmbătrânire duce la pierderea tonusului şi a sensibilităţii în această regiune.

Prin transferul de grăsime la nivelul labiilor se îmbunătăţeşte aspectul cosmetic, tonusul, funcţionalitatea şi chiar sensibilitatea regiunii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 11 Iul 2012, 14:34
    Se pot remodela si sanii?

    Se pot remodela si sanii cu aceasta grasime?

    0
    1

  • CEVA VESEL pe 7 Dec 2011, 20:24
    Romanii ar prinde iepurii dintre blocuri?

    Germania: iepuri în grădini, gâște și rațe prin parcuri. Dar nu le taie nimeni! aici: romaningermania.ro/animalele-urbane-din-germania-sunt-comestibile/ Animalele urbane din Germania sunt comestibile (cu excepţia veveriţelor şi a lebedelor). Credeţi că în oraşele româneşti ar putea supravieţui?

    1
    1

  • georgeta pe 7 Dec 2011, 14:17
    Remodelare corporală prin transfer de grăsime

    Care costurile unor astfel de operatii chirurgicale???

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod