Frumuseţea ta: Cum să-ţi faci unghiile în stilul Ombre

Stilul Ombre a prins foarte bine atât la păr cât şi la unghii. Ombre înseamnă vopsirea părului sau a unghiilor în degradeuri, de la o nuanţă închisă la una foarte deschisă, cu treceri insesizabile.

Dacă vopsirea părului în stilul Ombre este mai greu de realizat acasă, când vorbim despre unghii, lucrurile sunt mult mai simple. Sa-ţi faci singură o manichiură în degradeuri este foarte simplu, mai ales dacă urmăreşti câteva tutoriale care te învaţă, pas cu pas, ce ai de făcut.

Nu ai nevoie decât de câteva nuanţe de oje colorate (cel mai bine este să alegi două sau trei nuanţe din aceeaşi familie de culori), o bază albă mată, un lac transparent pentru strălucire şi un burete de fond de ten.

Cu puţină răbdare şi pricepere îţi poţi face o manichiură, ca la salon, în stilul Ombre.

După ce ţi-ai curăţat unghiile şi le-ai pregătit pentru manichiură, aplică o bază albă mată pe care o laşi să se usuce (în două straturi dacă vrei să se vadă mai bine). Apoi ai nevoie de un bureţel de fond de ten (care trebuie să fie puţin mai mare decât o unghie), pe care aplici culorile cu care vrei să te joci. Mişcă bureţelul, uşor, aproape pe loc, pentru a amesteca mai bine culorile.

Repetă această etapă de mai multe ori pe o unghie până în momentul în care îţi place intensitatea obţinută. La sfârşit aplică un lac transpartent pentru strălucire.

Nu uita să cureţi pielea din jurul unghiei, folosind beţişoare cosmetice înmuiate în acetonă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod