Frumuseţe. 7 vedete care arată oribil în costum de baie. LeAnn Rimes este una dintre ele

Cântăreaţa, care a recunoscut că este dependentă de exerciţii fizice extenuante, pare să se afle în pragul anorexiei, judecând după forma fizică şi faptul că oasele sunt foarte vizibile, iar masa musculară este mult redusă.

Din dorinţa de a arăta bine, unele staruri de la Hollywood ajung să cadă în extrema cealaltă. Se supun unui stil de viaţă spartan, cu ore întregi petrecute zilnic la sala de fitness şi o alimentaţie foarte săracă în nutrienţi.

Din această cauză, fie sunt foarte slabe, fie au corpul atât de tonifiat încât arată ciudat şi deloc feminin sau sexy.

Pe de altă parte, sunt starurile care nu au deloc grijă de sănătatea lor, consumă mult alcool şi pierd nopţi la rândul prin cluburi, cum este cazul cântăreţei Kesha. La doar 27 de ani, vedeta are un corp flasc şi plin de celulită, precum al unei femei mult mai în vârstă.

Iată şapte staruri care nu arată deloc bine în costum de baie:
1 din 8

LeAnn Rimes

Cântăreaţa LeAnn Rimes, care a fost implicată de curând într-un scandal sentimental, fiind acuzată că i-a distrus căsnicia actorului Eddie Cibrian, cu care s-a şi căsătorit ulterior, nu arată prea bine în costum de baie. Vedeta este foarte slabă, fiind dependentă de exerciţii fizice extenuante şi suspectată de faptul că ar avea o tulburare de alimentaţie.
MAI MULT DESPRE: frumusete, vedete, plaja, corp, costum de baie
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod