Frumuseţe. 5 trucuri ca să fii sexy când faci sport. Încearcă-le!



Aplică o cremă BB 

Cremele de tip BB conţin substanţe care îţi hidratează intens pielea, dar şi puţin pigment, care acoperă imperfecţiunile. Vei avea astfel după antrenamentul tău la sala de fitness un ten impecabil, fără să fii machiată. Aplică puţină cremă BB pe degete şi masează delicat pe toată faţa, insistând asupra zonelor cu imperfecţiuni.

Pune-ţi ochii în valoare

Nu este o idee prea bună să porţi mascara când mergi la sală. Transpiraţia ar putea să-ţi provoace mari neplăceri, iar rimelul tău să curgă, rezultatul fiind un adevărat dezastru. Dar ca să-ţi pui privirea în valoare, încearcă un truc simplu. Întoarce-ţi genele cu ajutorului dispozitivului special. În acest fel ochii tăi vor părea mai mari pentru că genele vor fi mult mai vizibile.

Echipamentul potrivit

Oricât de tentant ar fi să alegi colanţi în culori vesele şi îndrăzneţe, negrul este întotdeauna cea mai bună alegere. Colanţii negri pentru sala de fitness te fac să pari mai suplă şi tonifiată, ceea ce cu siguranţă îţi doreşti. De asemenea, nu uita să porţi o bustieră care să-ţi susţină perfect sânii în timpul antrenamentului. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod