Dr. Oz: 6 soluţii rapide şi la îndemână care te scapă de celulită

Învaţă să faci acasă măşti şi exfoliante cu alge marine care stimulează circulaţia sanguină şi ajută la eliminarea toxinelor din corp.
Remediile naturiste şi o alimentaţie sănătoasă te pot ajuta să diminuezi aspectul inestetic al celulitei. Descoperă cele mai bune trucuri de casă recomandate de celebrul Dr. Oz!

1. Tratamente cu alge marine


Măştile şi exfoliantele care au la bază algele marine sunt uşor de preparat acasă şi mai puţin costisitoare decât în saloanele de înfrumuseţare, susţine specialistul. Pudra de alge marine (sau foile de alge folosite la sushi) este perfectă pentru orice exfoliant de casă şi poate să fie amestecată cu argilă, zeamă de lămâie şi miere de albine. Algele marine stimulează circulaţia şi ajută la eliminarea toxinelor, reducând astfel aspectul de coajă de portocală.


Pentru un exfoliant anticelulitic amestecă 3 linguri de pudră de alge marine cu 1/4 cană sare de mare, 1/4 cană cu ulei de măsline şi o picătură de ulei esenţial de lămâie. Masează zonele cu celulită înainte de duş şi lasă să acţioneze 10 minute. Foloseşte exfoliantul în fiecare zi înainte de suş.

Pentru o mască anticelulitică amestecă 1/2 cană cu pudră de alge marine cu 1/2 cană cu argilă verde, 1/4 cană cu zeamă de lămâie, 1 lingură cu miere de albine şi 3 linguri cu apă fierbinte. Aplică pe picioare, după care împachetează cu folie alimentară, lăsând să acţioneze 25 de minute, înainte de a face duş.
Foloseşte această mască o dată pe săptămână.


2. Găteşte reţete cu pastă de roşii


Aceasta conţine o cantitate ridicată de licopen spre deosebire de roşiile consuma în stare crudă, susţine Dr. Oz. Acest ingredient are un rol important în producţia de colagen şi acoperă stratul adipos, lucru care favorizează diminuarea celulitei.


3. Soluţii pentru a scăpa de celulită: Hidratează-te


Bea zilnic 8-10 pahare cu apă plată pentru a face celulita mai puţin vizibilă, recomandă Dr. Oz. De asemenea, poţi să consumi şi alimente bogate în apă precum fructe proaspete, legume şi verdeţuri.



4. Bea zilnic ceai verde sau alb


Cercetările au arătat că insulina şi cortisolul schimbă modul în care funcţionează celulele adipoase. Potrivit specialistului, catehinele din ceaiul verde şi alb reglează aceşti hormoni, împiedicând depunerile de grăsime.


5. Optează pentru periajul uscat al pielii


Foloseşte mănuşi abrazive sau o perie potrivită pentru a efectua un periaj uscat al pielii din jos înspre inimă. Celulele moarte sunt îndepărtate, circulaţia sanguină se îmbunătăţeşte şi este stimulat drenajul limfatic. Acest lucru reduce considerabil aspectul celulitei. Pentru a obţine rezultate bune este recomandat să ai acest obicei în fiecare dimineaţă înainte de duş, masând pielea timp de 5 minute.



6. Soluţii pentru a scăpa de celulită: Începe dimineaţa cu seminţe de in


Acestea reglează nivelul de estrogen şi producţia de colagen, având un efect puternic asupra pielii şi diminuând celulita. Presară 2 linguri cu seminţe de in măcinate peste iaurtul sau cerealele integrale de la micul dejun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod