Picioare perfecte fara fire de par sub piele

Cum să ai picioare perfecte, fără fire de păr sub piele

Picioare cu piele neteda

Alege metoda potrivită de epilare

În funcție de textura firelor tale de păr, care pot fi mai groase sau mai subțiri, fiecare metodă de epilare ar putea să aibă rezultate diferite. De aceea, este important să monitorizezi cu atenție când îți cresc cele mai multe fire de păr sub piele, astfel încât să descoperi care este metoda de epilare care nu îți face bine. De exemplu, dacă firele tale de păr sunt groase, folosirea epilatorului electric ar putea să agraveze creșterea firelor de păr sub piele.

În acest caz, este de preferat epilarea cu ceară, cu zahăr sau epilarea cu aparat cu lumină pulsantă, pe care acum o poți face și acasă.

Nu aplica produse cosmetice imediat după epilare

Nu este recomandat să foloseşti produse cosmetice imediat după epilare. Pielea este iritată, iar porii deschişi din care au fost extrase firele de păr se pot infecta. Din această cauză, orice substanţă sintetică aplicată pe piele ar putea să o irite şi mai mult. Nu folosi creme de corp, loţiuni, deodorante, parfumuri.

Porii deschiși se pot infecta, cauzând inflamarea și blocarea lor, astfel că firele de păr care vor crește vor fi blocate în interior.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod