Acasă la Anca Ţurcaşiu. Cum arată vila amenajată chiar de cântăreaţă

De curând, Anca Ţurcaşiu şi-a amenajat casa, dar nu doar în calitate de proprietar, ci şi de designer de interior. Pentru că, dacă nu ştiaţi, vedeta a obţinut o diplomă de specialitate în domeniu, iar acum este decorator cu acte în regulă.
Anca Ţurcaşiu a realizat amenajarea vilei sale după principiile însuşite la cursul de design, dar şi după gusturile sale. "Am venit la cursul de la Atelierele Ilbah doar cu ce simţeam, ce intuiam, cu ce am fost înzestrată nativ", a povestit Anca Ţurcaşiu.

Dezavantajul cel mare al amenajării a fost unul personal, şi anume soţul vedetei care s-a împăcat mai greu cu ideea că Anca Ţurcaşiu lucre ca un adevarat profesionist şi nu ca un simplu proprietar. "A fost mai greu cu soţul meu, care a privit specialistul din mine şi care s-a lăsat “cucerit” puţin mai greu de ideile mele.
Echilibrul însă a urmat firesc şi l-am descoperit împreună", a declarat vedeta.

Pana la final, amenajarea a fost una cu happy-end, iar Anca Ţurcaşiu se declară mândră de rezultat. Are si de ce. Stilul romantic al amenajării este evident şi atât de personal, având în vedere firea artistică a indrăgitei cântăreţe. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod