Ce pot face 8000 de Euro pentru zâmbetul tău

Cel mai renumit concurs al iernii - "Câştigă un zâmbet de 8000 Euro!" – s-a bucurat încă de la început de o vizibilitate crescuta şi, bineînţeles, de un număr mare de participanţi.
Cel mai renumit concurs al iernii - "Câştigă un zâmbet de 8000 Euro!" – s-a bucurat încă de la început de o vizibilitate crescuta şi, bineînţeles, de un număr mare de participanţi.

Cum de are atât de mult succes? Ce le face pe cititoarele din întreaga ţară să se înscrie şi să urmărească concursul timp de 4 săptămâni? Raspunsul este simplu: premiul inedit ce îi oferă câştigătoarei o imagine nouă, frumuseţe, încredere în sine, şansa de a se face remarcată... Altfel spus: un Smile Makeover în valoare de 8000 Euro!

Pentru prima data în România ai şansa de a-ţi transforma zâmbetul cu ajutorul unor specialişti în estetică dentară de renume şi a unor proceduri avansate, asemeni vedetelor din Beverly Hills.
Iată în ce constă, mai exact, premiul concursului:

Lumineers - Faţetele dentare care asigură un zâmbet impecabil pentru totdeauna!


Se spune despre faţetele dentare că au un mare inconvenient: faptul că pentru a fi aplicate este necesar ca dintele să fie şlefuit. Ei bine, Lumineers sunt singurele faţete dentare din lume care nu necesită slefuirea dintelui!  

Pe scurt, ele şi-au câştigat faima datorită celor 4 beneficii care le diferenţiază de celelalte tipuri de faţete dentare:

1. Procedura este reversibilă (datorită faptului că dintele nu presupune şlefuire)
2. Nu necesită anestezie
3. Au garanţie pe viaţă
4.
După tratament nu apare sensibilitate la nivelul danturii


Cu toate că Lumineers produc adevărate minuni estetice la nivelul danturii, acestea reprezintă soluţia ideală doar în anumite cazuri, dupa cum explică dr. Ionela Dumitru, specicalistul numarul 1 în aplicarea faţetelor dentare Lumineers din ţara noastră, pe blogul smilemakeover.ro.

INCOGNITO  - Un zâmbet perfect cu ajutorul aparatului dentar invizibil!


Premiul concursului presupune şi o soluţie ortodontică la probleme estetice precum: spaţii interdentare mari, înghesuiri dentare majore sau malocluzie, soluţie oferită de dr. Iana Dilă, specialistul care a introdus aparatul INCOGNITO în România.

Din denumirea acestui aparat dentar ne putem da seama de motivul pentru care se bucură de o popularitate remarcabilă în toată lumea.
El este singurul tip de aparat dentar acceptat în unanimitate de copii şi adulţi datorită celor 3 mari avantaje ale sale:

1. Este complet invizibil din exterior
2. Este 100% personalizat
3. Poate fi purtat la orice vârstă, iar efectele sale imediate sunt uimitoare


Pentru ca zâmbetul să fie într-adevar perfect după tratament, specialiştii DENT ESTET îi vor realiza câştigătoarei un tratament de albire dentară cu lampa cu plasmă ZOOM® Advanced Power şi o remodelare a buzelor, astfel încât acestea să fie bine definite fără să îşi piardă aspectul natural.

Te-ai înscris în concurs? Răspunde la cea de a treia întrebare postată pe site-ul DENT ESTET şi vei avea şansa unică de a-ţi transforma întreaga înfăţişare!

Şi nu uita! Răspunsurile se regăsesc în articolele postate pe
www.smilemakeover.ro!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • claudiaap.laly pe 11 Dec 2010, 10:23
    castigatorul concursului

    Unde se afiseaza castigatorul concursului?

    0
    0

  • madalina pe 26 Nov 2010, 13:58
    castiga garantat

    http://bani-pe-crizza.blogspot.com/ http://bani-pe-crizza.blogspot.com/ http://bani-pe-crizza.blogspot.com/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod