Bronzeaza-te in siguranta cu cele mai noi produse de protectie solara!

Ce femeie nu si-ar dori oare o piele perfect bronzata, sclipind in nuante aramii si admirata de catre toti cei din jur? Ai ghicit - oricine isi doreste asa ceva si, fie cu ajutorul produselor autobronzante, fie mergand la plaja, isi realizeaza obiectivul. In acest ultim caz, trebuie sa tii cont de un aspect foarte important - atat pentru obtinerea unui bronz frumos, cat si pentru a preveni arsurile si insolatia, este esential sa folosesti produse speciale de protectie solara. Acestea sunt disponibile intr-o gama extrem de variata si singura ta dificultate ramane cea a alegerii...

Produse pentru protectia fetei



Pentru a-ti proteja fata si zonele foarte expuse de razele UV atat de daunatoare pielii, Vichy Laboratoires iti recomanda noul produs Capital Soleil Shaka Shaka IP60, o emulsie ecran ultrafluida. De 10 ori mai putin densa decat o crema, la fel de protectoare, emulsia Shaka Shaka contine particule microdimensionate pentru un rezultat extrem de fluid, fara efect gras si care nu lasa urme pe piele. Gratie texturii sale, patrunde instant in piele si nu lipeste. Produsul, recomandat mai ales pentru pielea normala, mixta sau grasa, se gaseste in farmacii la pretul de 476.000 lei (47,6 lei noi).


Te gandesti ca, sub actiunea razelor de soare, pielea ta va "imbatrani" mai repede? Nu te ingrijora! Avon ti-a pregatit o noua subgama Avon Bronze impotriva foto-imbatranirii, care asigura epidermei protectie impotriva razelor UVA, care provoaca foto-imbatranirea pielii. Complexul Skin Screen continut fortifica bariera de lipide din piele, impiedica formarea radicalilor liberi si neutralizeaza actiunea enzimelor nocive. Crema hidratanta de fata SPF 30, de la Avon, previne foto-imbatranirea si este disponibila, in varianta 50 ml, la pretul de 219.900 lei (21,19 lei noi). Complexul Skin Screen, un amestec de rubarbe, lupini, migdale, germeni de grau si seminte de in, asigura pielii o protectie totala impotriva razelor solare, ajutand-o in acelasi timp sa isi pastreze fermitatea si aspectul tanar pentru mai mult timp.

Produse pentru protectia zonelor sensibile



Buzele tale vor fi ocrotite de actiunea razelor solare cu noul balsam pentru buze SPF 10 pe care ti-l propune Avon. Produsul este disponibil, in varianta 4 g, la pretul de 51.900 lei (5,19 lei noi).

Pentru zone extrem de sensibile, cum ar fi nasul, pleoapele, alunitele si buzele, Vichy iti recomanda Capital Soleil Stick IP60.
Datorita dimensiunilor sale reduse, produsul poate fi purtat foarte usor in geanta, astfel avand posibilitatea de a reinnoi protectia de cate ori doresti. Pretul produsului este de 476.000 lei (47,6 lei noi) si se gaseste in farmacii.

Produse pentru protectia corpului



Avon iti propune o serie de produse din subgama Avon Bronze, rezistente la apa si cu proprietati de hidratare si calmare, ce te vor ajuta sa te bronzezi frumos si uniform, fara ca acest lucru sa-ti pericliteze sanatatea. Astfel, iti recomandam laptele de corp SPF 10, care previne foto-imbatranirea (244.900 lei/24,49 lei noi), lotiunea de plaja rezistenta la apa SPF 10 (189.900 lei/ 18,99 lei noi) si spuma pentru protectia solara SPF 20 (254.900 lei/ 25,49 lei noi). Aceasta din urma se aplica usor, este intens hidratanta, catifeleaza pielea si se absoarbe rapid in epiderma.

Body Shop iti propune produsele pentru protectie solara din gama Protect it!, care contin un ecran de protectie solara 100 la suta mineral. Acesta nu este absorbit in piele, ci formeaza o bariera la nivelul pielii, reflectand astfel razele UVA (responsabile de imbatranirea prematura a pielii) si UVB (responsabile de producerea cancerului de piele).
Acesta actioneaza imediat ce produsul de protectie este aplicat, nefiind nevoie sa fie aplicat, precum celelalte produse, cu 20 de minute inainte, si nu lasa urme pe piele. Produsele din gama Protect it! contin unt de shea, ulei de migdala dulce si ulei din seminte de pepene galben care hidrateaza pielea, extract din frunze de maslin, vitamina A si E antioxidante, care protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature, dar si gel calmant de aloe vera si extract de musetel. De asemenea, sunt rezistente la apa. Iti recomandam, din aceasta gama, trei produse, cu grade de protectie diferite: lotiune de protectie solara pentru corp cu SPF 25 (750.000 lei/ 75 lei noi), lotiune cu SPF 15 (675.000 lei/ 67,5 lei noi) si lotiune cu SPF 6, tot la pretul de 675.000 lei (67,5 lei noi).

Nu uita de ingrijirea pielii dupa expunerea la soare...



Dupa incheierea intervalului de timp alocat pentru plaja, sa nu crezi ca nu mai trebuie sa folosesti produse de ingrijire pana la viitoarea expunere. Doar vrei ca bronzul sa se mentina uniform, nu-i asa?

The Body Shop iti propune un produs din gama Care for it!, respectiv lotiunea dupa plaja cu efect calmant cu alor vera si musetel, care costa 487.000 lei (48,7 lei noi).


Avon iti ofera lotiunea dupa plaja pentru accentuarea nuantei bronzului. Aceasta prelungeste nuanta aramie, hidrateaza, hraneste si catifeleaza epiderma si este bogata in extracte naturale. Produsul este disponibil in varianta 200 ml, la pretul de 155.900 lei (15,59 lei noi).

Tot de la Avon iti propunem balsamul racoritor dupa plaja, din subgama Avon Bronze, care previne foto-imbatranirea. Produsul costa 169.900 lei (16,900 lei noi).

Pentru a te racori si a alunga "fierbinteala" cauzata de razele soarelui, foloseste gelul racoritor cu aloe Avon Bronze (143.900 lei/ 14,39 lei noi).

Culoarea aramie si stralucirea pielii tale vor fi admirate de catre toti cei din jur... Iar acest minunat bronz se va mentine, conferindu-ti siguranta, incredere in tine si ajutandu-te sa te simti cu adevarat sexy!



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod