7 soluţii rapide pentru iritaţiile după epilare. Testează-le!




Epilarea cu ceară


În cazul epilării cu ceară, trebuie să urmezi de asemenea câteva reguli esenţiale pentru a preveni iritaţiile şi efectele neplăcute precum firele de păr crescute sub piele. 

Evită exfolierea chimică
Deşi poate că eşti tentată să foloseşti tot felul de soluţii pentru exfoliere înainte de epilarea cu ceară, aceasta este o greşeală majoră, care provoacă apariţia unor iritaţii serioase. Este valabil în special în cazul soluţiilor de exfoliere care conţin acizi din fructe sau alte substanţe ce sensibilizează pielea.

Alege ceara potrivită
Ceara moale a devenit tot mai populară în ultima vreme pentru că este mult mai maleabilă şi uşor de folosit acasă.
Dar tocmai din cauza texturii sale este periculoasă pentru piele. Aderă foarte bine pe piele, ceea ce face ca în momentul desprinderii să provoace leziuni serioase. Optează pentru ceara de tip răşină, mai tare, inclusiv pentru ceara rece, sub formă de benzi.

Hidratează cu uleiuri naturale
La fel ca şi în cazul aparatului de ras, după epilarea cu ceară este obligatoriu să-ţi hidratezi intens pielea, iar soluţiile naturale sunt cele mai bune variante. Aplică uleiuri blânde, care calmează imediat pielea şi nu o irită şi mai mult, aşa cum se întâmplă în cazul folosirii unei loţiuni sau creme obişnuite pentru corp.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!    

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod