5 secrete de frumuseţe ca să-ţi sfidezi vârsta şi să nu faci riduri

Vrei să îmbătrâneşti frumos şi să primeşti mereu complimente legate de aspectul ferm al pielii tale? Dr. Oz a găsit mai multe soluţii ca să-ţi sfidezi vârsta şi să nu faci riduri prea devreme!

Vrei să îmbătrâneşti frumos şi să primeşti mereu complimente legate de aspectul ferm al pielii tale? Dr. Oz a găsit mai multe soluţii ca să-ţi sfidezi vârsta şi să nu faci riduri prea devreme!

Pielea ta are nevoie de o îngrijire aparte odată ce înaintezi în vârstă. Ca să aibă un aspect ferm, să-şi păstreze elasticitatea şi strălucirea trebuie să o ajuţi atât din exterior, cât şi din interior. Produsele de îngrijire alese atent pot să facă adevărate minuni şi să menţină aspectul tânăr al pielii pe măsură ce înaintezi în vârstă.



De asemenea, numeroşi nutriţionişti au arătat că un aspect tânăr al pielii se menţine şi printr-o alimentaţie adecvată, asigurând organismului nutrienţii de care are nevoie pentru a ajuta la regenerarea tuturor celulelor.


Secretele anti-îmbătrânire recomandate de Dr. Oz:

1. Bea în fiecare dimineaţă un smoothie verde
Înlocuieşte cafeaua de dimineaţa cu un smoothie plin de vitamine, minerale şi clorofilă care ajută la regenerarea celulelor şi la detoxifierea organismului. Amestecă în blender o cană cu apă/lapte de cocos cu o mână de spanac, 1 linguriţă pudră din iarbă de grâu sau orz verde, o felie de ananas proaspăt, ghimbir răzuit, un măr şi o jumătate de lămâie.


2. Ia suplimente cu biotină pentru păr
Cinci miligrame de biotină pe zi îmbunătăţeşte aspectul părului. Dacă nu vrei să iei suplimente, poţi să mănânci dimineaţa o felie de pâine integrală cu unt de migdale, care are un conţinut ridicat de biotină.

3. Extract din scoarţă de pin pentru prevenirea petelor pigmentare
Un truc pentru a avea pielea curată şi strălucitoare este pycnogenolul, un extract din scoarţa de pin care are un puternic efect antioxidant. Se administrează de două ori pe zi, în doze de 50 de miligrame.


4. Alege culorile în locul hainelor negre
Negrul poate să te îmbătrânească dacă nu ştii ce haine să alegi, astfel încât să te avantajeze. Un sacou colorat, o rochie în culori pastelate sau o fustă creion care se termină desupra genunchilor pot să te scoată din anonimat şi să te întinerească.

5. Produse cu cheratină pentru păr
Cheratina este esenţială pentru păr, în special dacă ai fire rebele şi este foarte uscat. Cumpără produsele care conţin cheratină sau aplică măşti hidratante pentru păr în care să incluzi şi câteva picături de cheratină. 

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra200 pe 4 Ian 2013, 14:42
    :)

    eu folosesc o crema cumparata din PLAFAR. este foooarte buna, dar din pacate am terminat-o si nu mai stiu cum se numeste. este pe baza de galbenele si vitaminele A, B SI C. este foooarte buna mai ales iarna chiar daca are o textura cremoasa si usoara nu este grea pe piele si intra goarte bine in piele. daca doriti sa o cumparati costa in jur de 10 lei. cautati cream cu extract de galbenele si vitaminele mentionate mai sus.

    0
    0

  • sorana pe 30 Aug 2012, 13:53
    creme organice

    Eu ma dau cu creme organice si sunt foarte multumita de ele.Nu contin parabeni, E-uri si alte substante toxice. Degeaba luam creme din alea din comert, mai dam si o groaza de bani pe ele daca in loc sa ne ajute poate mai mult rau ne fac toate substantele alea din ele, de care noi habar n-avem. Tot ce e natural e bun. Plus ca acum sunt si foarte la indemna produsele astea organice, sunt o groaza de magazine. Eu mi le iau de la Napati pentru ca au preturi bune si nu mai platesc transportul pt ca ma duc direc la ei la magazin.

    0
    0

  • pasztai pe 28 Aug 2012, 12:48
    dr . Oz >> Nu traieste In Romania !

    Toate informatiile , retetele, sfaturile dr Oz din USA sunt , normale se cunosc de ani de zile si din alte surse , insa emisiune lui a facut sa existe azi o < muscatura > spre acestea . Insa , sumele , banii necesar si componentele acestor dsfaturi NU totdeauna se pot adapta in tara noastra , stimata Doamna Ioana Mariosan . De altfel va felicit pentru promovarea acestor idei . ! ZP.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod