4 trucuri de îngrijire a pielii pentru primăvară

iulia-mirica
Un nou sezon vine cu un nou regim de îngrijire a pielii. Iar primăvara și-a făcut ușor simțită prezența, așa că este momentul perfect pentru a afla câteva trucuri de îngrijire a pielii. Și, bineînțeles, pentru a le pune în aplicare. Trebuie să-ți pregătești tenul pentru temperaturile aflate în creștere și pentru nivelul de umiditate ridicat din aer. Mai jos, poți găsi câteva trucuri de îngrijire a pielii perfecte pentru primăvară. Iată care sunt acestea!

La ce trucuri de îngrijire a pielii poți apela în această primăvară?


1. Începe un tratament de curățare a feței

Zăpada, praful și ploaia pot crea acumulări sezoniere pe fața ta. Este vorba despre celulele moarte ale pielii, resturi de produse de îngrijire și toxine care provin din mediul înconjurător. De aceea, specialiștii recomandă exfolierea tenului în acest sezon nou. O micro-dermabraziune, urmată de o mască hidratantă, te va ajuta să scapi de celulele moarte ale pielii din timpul iernii.
Pentru a menține hidratarea și frumusețea pielii, este recomandat să faci acest proces de aproximativ 3 ori pe săptămână.


2. Folosește produse de îngrijire cu formule mai ușoare

Acum că a trecut iarna, sezon în care foloseai creme și seruri perfecte pentru a proteja fața de vânturile puternice și alte intemperii, este timpul să folosești loțiuni cu o formulă mai ușoară. Cu toate că ingredientele precum vaselina ajută la protejarea pielii, anumite produse îți pot încărca fața suplimentar, mai ales când există un indice ridicat al umidității.
De aceea, sunt recomandate cremele hidratante fără ulei.


3. Aplică loțiuni și creme cu factor de protecție solară

După o perioadă lungă în care te-ai ascuns sub căciuli și haine groase, este momentul să aplici mai des creme și loțiuni cu factor de protecție solară, mai ales că temperaturile încep să crească din ce în ce mai mult. Primăvara este un sezon în care suntem supuși la un risc mare al apariției arsurilor solare și efectelor nocive cauzate de soare.
Deși este mai cald afară, s-ar putea să nu îți dai seama de cât de puternice sunt razele UV. Aplică o cremă cu protecție solară în fiecare dimineață și aplic-o din nou înainte de a ieși în aer liber, în timpul zilei.


4. Nu uita de cremele de ochi

Din cauza faptului că soarele este mai puternic în timpul primăverii, s-ar putea să te chinui să îți ții ochii deschiși. Pentru a combate liniile fine și ridurile care se pot forma în jurul ochilor, folosește o cremă de ochi cu o concentrație mare de antioxidanți și peptide.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod