Green Day Spa goes DIGITAL!

În pas cu cele mai noi trenduri din domeniul frumuseții, Green Day Spa este primul centru de frumusețe care și-a lansat propria aplicație pentru smartphone. Cu ajutorul aplicației Green Day Spa, ce poate fi descărcată gratuit din App Store sau Android, clientele se pot informa cu mult mai ușor despre cele mai noi oferte ale salonului – telefonul inteligent le va anunța de fiecare dată când există o promoție avantajoasă!, se pot programa la serviciul preferat cu un singur click și pot afla imediat detalii despre un nou tratament-minune.
Nu în ultimul rând, după simpla descărcare a aplicației clientele vor beneficia de 15% discount la prima vizită în salon.

“Nu este greu de observat că aproape toate clientele noastre sunt strâns legate de smartphone-urile lor! Așadar ne-am gândit: de ce să nu venim în întâmpinarea lor cu o unealtă de comunicare pe placul lor, pe care să o folosească cu ușurință și plăcere? Și într-adevăr, feedback-ul este deja unul foarte bun printre clientele noastre. Este clar, tehnologia este ultimul trend în beauty!”
- Lucia Radu, owner Green Day Spa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod