[fix title]

Indrazneste sa zambesti!

Colgate Advanced Whitening

Un zambet frumos, alb si stralucitor e atat de valoros!
El da putere sufletului, reprezentand, de fapt, intruchiparea lui, aducand lumina si frumusete celui care il poarta.
Prin el, transmitem mesaje non-verbale complexe de satisfactie, bucurie, fericire sau ironie, expresivitatea sa fiind nelimitata.

Zambetul, buzele armonios conturate si arcadele dentare ingrijite au o putere de atractie deosebita, starea dintilor reprezentand un simbol al statutului social, precum si un indiciu in ceea ce priveste varsta interlocutorului, sanatatea sa si felul in care acesta se ingrijeste.

Un zambet perfect inseamna, in primul rand, o dantura perfecta: dinti albi, curati, fara pete sau tartru.
De aceea, este natural sa-ti doresti dinti albi si sanatosi, iar Colgate te ajuta sa obtii dinti mai albi, mai frumosi si mai stralucitori in doar 14 zile!
Colgate Advanced Whitening cu formula sa inovatoare, bazata pe microcristale ce inlatura delicat si eficient petele colorate, reda albul natural al dintilor in numai 14 zile.

In plus, Colgate Advanced Whitening contine fluor, are un puternic efect anticarie, lupta impotriva placii bacteriene, asigurandu-ne astfel ca dintii sunt la fel de sanatosi si de puternici pe cat sunt de albi.
De multe ori, un zambet ne poate salva dintr-o situatie neplacuta, poate fi un element esential pentru legarea unei prietenii sau pentru un inceput de iubire...

Foloseste Colgate Advanced Whitening si indrazneste sa zambesti!



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod